Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie nie lubiła więc od porodu nie pokazałam jej wnuka

Polecane posty

Gość gość

A urodziłam...9 miesięcy temu. Zawsze jak przyjeżdża do mnie niezapowiedziana to udaje że mnie nie ma i nie otwieram drzwi. Nienawidzę szmaty.

Gość gość
i bardzo dobrze:) a nie poskarżyła się już sto razy Twojemu mężowi, że nie widziała jego dziecka?:P

Gość gość
I komu tak naprawde tym szkodzisz? Twoje dziecko nie bedzie mialo babci a tobie kiedys moze sie przydac pomoc.

Gość gość
Walczysz dzieckiem? To głupie . Znajdź sobie inna broń i argumenty bo teraz to i ty jesteś tempa strzała . Potem , po rozwodzie, będziesz buntować przeciw ojcu i ograniczać widzenia:) prymitywna jesteś . Dzieci nigdy sie nie wkręca w rozgrywki dorosłych patologio !

Gość gość
Moja babka tez nigdy nie lubila naszej mamy a mimo to chodzilysmy do babci i mama przypominała nam też o okazjach takich jak jej urodziny czy dzień babci. Jestes żałosna, dziś nie pokazujesz babci wnuka a jak rozstaniesz się z ojcem dziecka to tez będziesz taka suka co to tylko alimenty i będziesz robiła problemy z widzeniami .

Gość gość
Autorko! jesteś tępą krową, a zamiast mozgu masz kupę torfu...

Gość gość
MAM TAKĄ SZWAGIERKĘ I TAK NAPRAWDĘ ZOSTAŁA SAMA.MĄZ PO STRACIE MAMY BĘDZIE CI WSZYTKO ZARZUCAŁ.ODRÓCI TO SIĘ PRZECIWKO TOBIE ZOBACZYSZ.JESTEŚ GŁUPIA, NIGDY NIE MOŻNA POSŁUGIWAC SIĘ DO TEGO DZIEĆMI.PEWNIE JAK DOROŚNIE TEŻ BĘDZIE CIĘ TAK TRAKTOWAŁ.

Gość gość
ja mam wielki zal do mamy, ze nie pozwolila mi na kontakty z rodzina ojca ,mama widziala w nich cale zlo swiata ale ja wiem ,ze mnie kochali i bardzo mi brakowalo spotkan z nimi .Jezeli mama ich nie akceptowala to dlaczego ja musialam robic tak jak Ona chciala?