Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks z 40 letnią kobietą to nekrofilia?

Polecane posty

Gość gość

ktoś próbował?

Gość gość
Ja. A mam 27. Po pierwsze łatwo. Wystarczy kilka komplementów sprawić by poczuła się młodo i już jest twoja. A poza tym To są albo rozwodki które mają normalne ppdejscie dp sexu albo Stare panny które się cieszą ze je ktoś chce. Przechodza od razu do rzeczy a nie pieedola od czapki godzinami.

Gość gość
Padłam!! :D Dziękuje za rozbawienie do łez!! Mam 40 lat i chłopczyku śliniłbyś się na mój widok! Na codzień to obserwuję!! :D

Gość gość
Może nie nekrofilia ale z pewnością nic przyjemnego,szczerze odradzam

Gość gość
zalezy dla kogo, dla 16 latka tak, tak jak dla niej seks z takim to pedofilia:). Do lekcji marsz!

Gość gość
Zmęczenie materiału na to nic nie poradzisz.

Gość gość
cześć, do programu telewizyjnego poszukuję osób, które są w związku z dużą różnicą wieku. Może jesteście w takiej sytuacji, albo znacie kogoś, kto jest? Piszcie maila na wer.stanuch@gmail.com

Gość gość
Śmieszą mnie te przekonania facetów o tym jak to mogą mieć młodziutka kobietę:) Gdy miałam 17 lat to taki 25 latek w moim przekonaniu był dla mnie za stary, i nie chodzi mi o metrykę w dowodzie, po prostu odrzucało mnie od niego, skóra zapach. Z wiekiem być może tolerancja co do różnicy wieku się zwiększa, ale nie do przesady. Mając lat 25 to ktoś kto miał lat 35 była dla mnie za stary, tak samo jak w pierwszym przypadku wygląd odrzuca, coś jest w tym wyglądzie nie tak co napawało mnie obrzydzeniem na samą myśl o zbliżeniu. Jako dwudziestoparolatka nie lubiłam włosów na klatce:) A większość facetów po 30 miało takowe. Teraz mam 33 lata od kilku lat mam partnera który jest 5 lat ode mnie starszy i jest to różnica idealna. na myśl o panu po 45 roku życia hmmmm :/ robi mi się niesmacznie. Także nie łudźcie się że dziewczyny tak bardzo lubią starszych, do 10 lat różnicy jeszcze jest ok, ale więcej to już zaczynają się jakieś braki emocjonalne u kobiety, albo taka kobieta po prostu kieruje się interesem a nie uczuciem czy pożądaniem.

Gość Jerzy38
Mnie tez to smieszy, chociaz jestem facetem ;) Bo jestem przystojny, sympatyczny, mam dobra prace i wiekszosc dziewczyn przed 30 wprost mi powiedzialo, ze za duza roznica, moge byc najwyzej znajomym. Z niektorymi byla nawet druga randka i tez sie rozpadlo, nie latwo nawiazac nawet zwykla znajomosc.

Gość gość
wolę burdel niż takie próchno.

Gość gość
Są panie które gustują w starszych i takie co nie. Kobiety są różne

Gość gość
W wieku 26 lat związałem się z kobietą 38 letnią na całe pół roku. Czułem wstręt do siebie po każdym współżyciu. Wcale nie była brzydka. To jednak traumatyczne doświadczenie. Świadomość jej wieku, ciało naznaczone latami brrr

Gość gość
@13:30 Tylko w przypadku kiedy są bardzo przystojni i/ lub kasiaści, w przeciwnym razie 99% wybierze chłopaka w podobnym wieku.

Gość gość
W wieku 26 lat związałem się z kobietą 38 letnią na całe pół roku. Czułem wstręt do siebie po każdym współżyciu no bo jakże dziecinnyi bardzo głupiutki chłopcze ty nie szukałes kochanki, tylko matki , która sie zaopiekuje. a z matką sie nie uprawia No chyba że jesteś masochista i specjalnie się karałes takim cierpieniem- no ale w takim razie nie płacz , ze cel osiągnałeś

Gość gość
w tym wieku to kobietom z doopy już lecą wióry.

Gość gość
Oj kajtusie, kajtusie. Punkt widzenia zależy od miejsca posadzenia dupska. Dla mnie takie 40to latki to samo mniodzio. Akurat na tyle młodsze, żeby być atrakcyjne

Gość gość
Bo masz 6 dych i krzywy ryj.

Gość gość
Jeszcze nie mam i ryj mam podobno całkiem całkiem :P

Gość gość
Toz to stare baby i ślinić sie może 70 latek gwoli ścisłości jestem facetem 40 i mam żonę młodszą o 15

Gość gość
gość dziś Różne są scenariusze. Nawet nie szukałem kochanki. Byłem przez pewien czas wyrwany ze swojego miasta i swojego środowiska a ta pani raczej mnie uwiodła niż ja ją :-) Moje oczekiwania były inne a rzeczywistość okazała się przygnębiająca. Mogłem zerwać tą znajomość ale nie chciałem zrobić jej przykrości. Po ludzku.

Gość gość
Toz to stare baby i ślinić sie może 70 latek gwoli ścisłości jestem facetem 40 i mam żonę młodszą o 15 X Foto albo it isn't exist :D

Gość gość
KOCHAM KAFE, ZA DEBILI , Z KTÓRYCH ZA DARMO MOZNA SIĘ POSMIAĆ. Gimbaza po egzaminach? Czy kolejny pseudo mizogin? tylko dziwnym trafem bez baby>? hahaha

Gość gość
Przestań seks z 40chą rozklapichy pomarszczone :D po co jadać rodzynki jak można świeże winogrona

Gość gość
Też miałam kochanka starszego, szybko mi obrzydl, śmierdzial staroscia, miał fałdy na szyi, opadające kąciki ble, poza tym w takich ludziach nie ma energii, nie wierzą w żadną miłość już, chcą się tylko zabawić albo odmlodzic

Gość gość
Kij z rozklapiochą, na to nie musisz patrzeć, ale te obwisłe cycki, skóra, cellulit. Kijem bym nie ruszył. Jak jeszcze się spoci i zacznie z niej makijaż spływać to wychodzisz uj****y bardziej niż po dniu na budowie.

Gość gość
Opad fiuta gwarantowany.

Gość gość
Poza tym miał strasznie wielkie jaja, moszne, w życiu takich nie widziałam, dwa razy większe niż u mlodziaka

Gość gość
Ale mi się rzucilo na mózg, żeby z takim starym 40 letnim capem isc do lozka

Gość gość
Ale to fakt, jak byłam nastolatką to chłopak starszy więcej niż trzy lata zupełnie inaczej śmierdzial, a 25 latek to był stary koń i zupełnie inaczej się pocil i capil niż 17 latek

Gość gość
15/03 nie p*****l glupot z ta zona, o 15 lat młodsza to może miec aktor ale nie ty dziadu