Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks z 40 letnią kobietą to nekrofilia?

Polecane posty

Gość gość
40 wióry z du.py leca i niech leca mi nie leca i sie cieszę bo wygląda na 35 i nikt nie wierzy ze mój syn to syn a nie brat :D zatem s********j od 40 gamoniu posrany

Gość gość
a temu co ma 15 l młodsza to powiem tak za lat 15 oleje cie i ucieknie z młodszym przyszykuj sie na to albo będziesz miał rogi na pare km dziadku

Gość gość
gość dziś Wtrącę się Dopóki jesteś wystrojona i wypaćkowana drogimi kosmetykami (w tym wieku pewnie już cię stać) jesteś atrakcyjna jak dwudziestka Kiedyś jednak trzeba się rozebrać i zmyć z siebie makijaż I wtedy zaczyna się koszmar dla młodszego partnera. Daj kobieto zjeść obiad! gość dziś Za 15 lat to panienka będzie miała już 40. To po co ma taką staruchę trzymać w domu? Wymieni na młodszy model :-D

Gość gość
mam takiego znajomego ktory ma 21 latke a do jego szwagierki przychodzi kolezanka ktora ma 40 lat i wiecie co!!!!na ta 40stke az milo popatrzec a na ta 20 to sie porzygac idzie....cycki do pasa zero figury i celulit na udach!!!takze nie zawsze te 40stki to takie smierdzace prochno jak piszecie.A w dodatku ta 40 zero makijazu ani grama.Bylem w lekkim szoku ze taka roznica wieku i taka roznica w wygladzie i osobowosci.

Gość gość
Ja mam 40 lat, dwa razy kochałam się z dwudziestokilkulatkami. Ogólnie tacy młodzi chłopcy bardzo lecą na starsze :) panie. Reklamacji nie było :) Ale właściwie nie za bardzo mnie obchodzi co oni sobie myślą po, grunt że było mi dobrze, w trakcie im raczej też, skoro jeden zrobił to trzy razy bez wyciągania, a przez noc 6 razy, miałam trochę dość. Z kolei mój chłopiec jak go nazywam, bo spotykamy się ciągle od czasu do czasu ma swoje koleżanki, ale mówi, że one nie potrafią... a w sumie nikomu nie będę robić przykrości. Każdy wiek dla kobiety jest łaskawy. Ja mam 40 i czuję się sexi. Lubię dobre perfumy, bieliznę, mam gładką skórę, długie zadbane włosy, nie wyglądam młodziutka i co Z tego jak amatorów na ten miód tysiąc. I tak widać że wszystkie te wypowiedzi pisze jeden facet, lubiący g****oburze