Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik Graco Milestone

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, szukam fotelika "na zastępstwo" do auta teściów. Bo ide do pracy i oni przejmą opiekę nad moim synkiem. No i potrzebuje drugiego fotelika do nich do auta. Myślałam o takim wielogrupowym ( o-1 albo 0-1-2) żeby za chwilę nie trzeba było kupowac kolejnego, wiecie.... to jednak pieniadze co chwila zmieniać fotelik szczegolnie że musze podwójnie to robić Moje dziecko ma w tej chwili 2 miesiące No i sprzedawca mi pokazał Graco Milestone, podobno pierwszy całkowicie wielogrupowy czyli od narodzin do 12 rż gdzieś około Powiedzcie mi, może ktoras wie to naprawde jedyny na rynku taki fotelik od urodzenia do konca czy jest jakis inny jeszcze? nie moge znaleźć w necie ten Graco mi odpowiada ale chętnie porównałabym go z jakimś innym podobnym

Gość beatriczkee
Ja mam dwa foteliki z Graco i powiem Ci że foteliki pierwsza klasa. Co najważniejsze gwaratntowana bezpieczna podróz dla dziecka, testowane, z gwiazdkami Adac oczywiscie i oceny pozytywne (te co ja mam mają po 4 gwiazdki) , wg mnie wybór dobry tak ogólnie jak o Graco chodzi

Gość gość
Zgadzam się ze Graco robi niezłe foteliki ale pytanie czy ten poważnie jest od początku az do 12 lat czyli już do końca? I da się go tak dopasowac do wzrostu i róznych pozycji dziecka? Bo małe dziecko powinno tylko tyłem do kierunku jazdy jeździć i w pozycji półleżacej, starsze w siedzacej przecież

Gość gość
Oglądałam w necie, ciekawy ten fotelik. Od poczatku dziecko jeździ tyłem jak najbezpieczniej, potem starsze już przodem zobacz sobie na YT bardzo fajnie pokazane na filmiku (ja zawsze tam foteiki czy wózki oglądam) https://www.youtube.com/watch?v=20mwML5fyMM

Gość gość
Powiem że calkiem ciekawy ten fotelik, na filmie robi bardzo dobre wrażenie, praktyczna a zarazem ekonomiczna rzecz no i zachowuje standardy bezpieczenstwa odnośnei wożenia małych dzieci tyłem do kierunku jazdy