Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najstarsza kafetarianka, która jeszcze uprawia seks?

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie w jakim wieku jesteście jeszcze aktywne seksualnie i z kim, mężem, kochankiem?

Gość gość
O ciekawy topic sie zapowiada

Gość gość4imp
Ja. Podobno sto lat, podobno nieaktywna seksualnie, wiec prawdopodobnie samotna. :( 🖐️

Gość gość
58, z mężem :)

Brawo, 58 to już całkiem dobry wynik. Mam nadzieję, że w tym wieku też będę w formie, oczywiście nie wypominając Pani lat, mam nadzieję, że się Pani na mnie nie obrazi :) generalnie ja miałem kiedyś okres w swoim życiu, że interesowały mnie starsze babki. No i wraz z kumplem poszliśmy do burdelu na k...y. On sobie wybrał taką w naszym wieku czyli wtedy coś koło 20-ki. Mnie jakoś zaczęły coraz bardziej fascynować starsze babki, więc sobie taką zamówiłem prostytutkę. Przyszła i miała niecałe 50 lat. Ale co to była za torpeda. Maksymalnie zadbana, wymalowana, ładna, miła twarz. Zajęła się mną tak, że chyba żadna kobieta tak do tej pory nie umiała, a kilka partnerek w swoim życiu już miałem. Także panie nawet w pewnym wieku nie muszą tracić na atrakcyjności i mogą znać się na dupcecniu lepiej, niż niejedna młódka

Gość gość
co to za wynaturzony przebieraniec?jestes nowy? czy właśnie zmieniłeś nick?

Gość gość
najstarsza jest Maciek Frida bo ma coś koło 60-ki już ;-)

Gość gość
59 z kochankiem :D

Gość gość
Mam 52, jestem rozwiedziona, a mój kochanek ma 21 lat (uprawiam z nim seks od 2 i pół roku)

Gość gość
Ja mam 63 , moja żona 64 i zawsze raz lub nawet dwa razy w tygodniu.

Gość gość
gość dziś Chyba pójść do kościoła :D

Gość gość
O k***a jacy starcy tu siedza. Juz wiadomo skad ten dziwny klimat .

Gość gość
Jeebie komunistycznym nawykiem na kilometry. Absurd goni absurd.Smof starcze macie dziuple dla seniora udaj sie tam ze swoimi ziomalami.

Gość gość
Jeebie komunistycznym nawykiem na kilometry. Absurd goni absurd.Smof starcze macie dziuple dla seniora udaj sie tam ze swoimi ziomalami.

Gość gość
Ja mam 29, mój mężczyzna 39. Moje libido skacze ponad skale, jego rowniez;) Nie śpię od trzech nocy;)

Gość gość
Smofu da tekst po rosyjsku

Gość Smof
mowisz keczup, ze cos tam zostalo?? musze cie rozczarowac choc zaluj***ardzo, wiesz ile teraz zarabiaja ludzie ze znajomoscia rosyjskiego?? ale skad ty to mozesz wiedziec, na ciebie przeciez caly swiat czeka z otwartymi rekami skonczysz liceum i biora dyrektora w ciemno :D aa nie chce mi sie kru... ty jednak jestes durna, w sumie to sie nie dziwie, ze sie sparowalas z tym inteligentnym inaczej :)

Gość gość
jakie licełum grubasie po gimie ide kase zarabiać a nie rzydzić za tysionc piencset ja wy stare dziady

Gość gość
15.09 Co jak co ale 21 latek pieprzący 52. latkę to jednak ohyda.

Gość gość
Co jest ohydnego w tym że ludzie się kochają i dają sobie nawzajem rozkosz? Oboje mamy duże potrzeby, ja jestem bezpruderyjna i nie mam zahamowań, a on ma mnie pożąda i potrafi dać mi kilka orgazmów w ciągu nocy. Nikomu nie robimy nic złego :)

Gość gość
42 lata i star***a?odezwala sie mloda.

Gość gość
ja mam 30 lat i juz nie uprawiam seksu

Gość Monika Rozwiedziona
gość dziś Ja mam 46 i nie mam nikogo na stałe, spotykałam się z kilkoma sporo młodszymi, ale największa różnica wieku to on 24 a ja wtedy 44 :) Wiem po sobie że w takim układzie naprawdę można sobie pozwolić na fajerwerki w sypialni :) Szkoda tylko że żaden z młodszych partnerów nie miał na tyle odwagi by np. wyjść ze mną do knajpy czy kina. Byliśmy tylko F/u/c/k/friends i nic poza tym.

Gość gość
42 , rozwiedziona od 10 lat. Mężczyzna po 40 to niestety najczęściej już tylko karabin bez nabojów. Nie twierdzę , że jestem święta.Poszukuję kogoś na stałe i mam swoje duże potrzeby erotyczne , lecz tylko młodsi wchodzą w grę.Byłam w międzyczasie z kilkoma , obecnie o roku z mężczyzną 32 letnim.Prowadzimy normalne życie towarzyskie i mieszkamy razem.

Najstarsza jest tu Janina i pewnie by wygrała gdyby nie to że od 93 lat jedynie marzy seksie :-D 🖐️