Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

świadczenie 500 plus

Polecane posty

Gość gość

Wybaczcie, że pisze na ogólnym ale goni mnie czas. Czy jest wśród Was jakiś urzędnik kompetentny w sprawie przyznawania świadczeń 500+ ? Dostałam ćwiczenie do wykonania, w którym m.in. muszę opisać drogę wpływającego do urzędu miasta, wniosku o świadczenie 500+ . No i mam pytanie - przypuśćmy, że wniosek został już wprowadzony do obiegu przez kancelarię i muszę go dekretować do konkretnego wydziału urzędu miasta - do którego? Bardzo proszę o szybką odpowiedź :)

Gość gość
up

Gość gość
Przecież logiczne ze do urzędu ze względu na miejsce zamieszkania wnioskujacego

Gość gość
No może nie dla wszystkich to takie logiczne, dlatego proszę o pomoc kogoś kompetentnego. A więc mogę prosić jaśniej? Chodzi mi o konkretną nazwę wydziału, czy będzie to Wydział Ewidencji i Spraw Obywatelskich czy inny?

Gość gość
Tak to jest jak się kogoś niekompetentnego zatrudnia po znajomościach a ta osoba wypytuje na necie o sprawy związane z jej pracą.Żałosne

Gość gość
Dżizas jestem uczennicą a nie urzędnikiem...dopiero zaczęłam technika administracji w szkole policealnej i na zajęciach z pracy biurowej siedzę :( Ale miło mi strasznie, że tak szybko ludzi oceniacie.

Gość gość
świadczenie 500+ prowadzi MOPS a nie wydział ewidencji ludności.

Gość gość
O kurczę, dzięki bardzo :D Na stronie www.program500plus.pl wyczytałam tylko, że wnioski składa się w urzędach gminy lub urzędach miasta. Dużo nauki jeszcze przede mną ;) W każdym bądź razie dziękuję :)