Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy niemowlat czy nosicie dlugie paznokcie przy dziecku?

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo sama nie noszę odkąd urodziłam córkę. Kilka razy próbowałam zapuszczac ale przypadkowo zadrapalam córkę w główkę i biedna się poplakala więc chwilowo obcinam krócej. Ale widzę że nie wszystkie tak robią. Mam na Facebooku znajome co mają małe dzieci i noszą dlugasne tipsy lub żele. Czy to nie sprawia wam kłopotu przy opiece nad dzieckiem?? Poważnie pytam

Gość gość
ja miałam długie, bo takie lubię i wcale mi to nie przeszkadzało

Gość gość
Ja mam długie i nie przeszkadza mi to w opiece nad małą

Gość gość
Nie. Ale ja w ogóle nie lubię długich pazurów, ani to ładne ani higieniczne. Pomalowane żelowe szpony, hybrydy czy jak im tam to już w ogóle porażka :O

Gość gość
Tak. Z tym, ze ja nie mam tipsów ani akryli tylko swoje naturalne. I nigdy dziecka nie podrapalam.

Gość gość
Akryle i tipsy noszą tylko tirowki albo prostytutki

Gość gość
13:14 Gdybys zobaczyla moje paznokcie to byc powiedziala, ze mam jakies dlugie żele. A nie mam. Swoje, naturalne. O higienę rak dbam wiec nigdy nie mam brudu, jakichs resztek pod paznokciami kwestia uzycia szczoteczki podczas mycia rak.

Gość gość
Ja akryli tipsow itd tez nie nosze mam swoje naturalne dlugie

Gość gość
Nie. Ale ja w ogóle nie lubię długich pazurów, ani to ładne ani higieniczne. xxx Tobie sie nie podobają, innym tak, twoj gust nie jest jedyny i obowiązujący. Nie wiem, co tu jest niehigienicznego. Właśnie długie paznokcie sa czyściejsze, bo nie wchodzi brud między paznokieć a palec.

Gość gość
Właśnie długie paznokcie sa czyściejsze, bo nie wchodzi brud między paznokieć a palec. ------- umarłam ze śmiechu :D :D :D Tak samo dredy są super higieniczne i w ogóle nie śmierdzą :D :D :D Puknij się w czoło tym swoim długim pazurem. Obleśne :O

Gość gość
własnie ja sciełam bo te niechcaco córę drasnełam, wygodniej mi w krótszych.

Gość gość
Ja przy 8 miesięcznym dziecku mam długie. Tytanowe przedłużane raz w miesiącu sobie robię i mam wygodę :) nie drapią tak jak naturalne bo sa grubsze, zaokrąglone. W niczym mi nie przeszkadzają :)

Gość gość
krotkie, bo nie bede drapac dziecka. sztucznych nigdy w zyciu nie mialam, zanim sie dziecko urodzilo tez specjalnie dlugich nigdy nie zapuszczalam.