Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dzieci z rocznika 2000 uprawiają już seks?

Polecane posty

Gość gość

czy dzieci z rocznika 2000 uprawiają już seks?

Gość gość
młodsze się już ****ają. ograniczona/y jesteś?

Gość gość
Jest, w mojej miejscowości, wiele dzieciaków, które nie ukończyły jeszcze 18-nastu lat, a mają już za sobą i po kilka związków, i problemy z prawem, i pierwsze narkotyki, i tak dalej. Pamiętam, jak ich rodzice chodzili z nimi na spacery w wózkach, jak stawiali pierwsze kroki, czy-kiedy chodzili do szkoły. A dziś? Większość już mnie przerosła (nie tylko wzrostem), ale i nie uważam, by też jakoś szli w dobrym kierunku, hm. No, ale każdy wiek ma swoje prawa. Ja robiłam, będąc w ich wieku, połowę rzeczy z tych, co oni robią dzisiaj, ale nie uważam się za zacofaną. Choć, i tu piszę z ręką na sercu, pierwszego razu nie przeżyłam ani w czasach podstawówki, ani w czasach gimnazjum. No, ale tutaj dochodzą kwestie wychowania, osób, z którymi się kumplujemy, charakteru, wartości, siły psychicznej. Seks jest bardzo poważną rzeczą. Warto z nim poczekać. Jednakże-dzisiejsze pokolenie nastolatków "wie swoje" i robi, co chce. Smutno się patrzy na poczynania niektórych z nich, ale wszystko zależy od rodziców/opiekunów/innych.

No dla mnie też to już lekka patologia.:):P