Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM22

Czy go juz stracilam ? ? ?

Polecane posty

Gość gośćM22

Jakis czas temu pisalam z pewnym chlopakiem , ktorego znalam z widzenia i ktory mi sie podobal. Jemu cos sie nie spodobalo i zakonczyl nasza krotka znajomosc w chamski sposob piszac mi ze to nie chce mnie blizej poznac wiec ja zerwalam z nim kontakt. Po pewnym czasie mnie przeprosil, ale ja to na poczatku zignorowalam dopiero jak to przemyslalm to mi zlosc na niego przeszla. Niestety jemu juz chyba nie zalezy bo od przeprosin (okolo5 misiescy) juz nie szuka ze mna kontaktu, nie zwraca na mnie uwagi a ja cos do niego czuje. Na dodatek wiem ze on podoba sie mojej znajomej , ktora jest na miejscu a ja jestem na studiach wiec moge go zobaczyc tylko rz w miesiacu, a ona czesciej . Czy myslicie ze jest jakas szansa go odzyskac ?

Gość gość
help

Gość gość
chyba stracilas

Gość gość
Daj sobie spokój z wyimaginowanych chłopakiem i rozglądnij się za jakimś fajnym facetem na studiach

Gość gośćM22
ale mi zalezy na nim a nie na jakims studenciku

Gość gość
pewnie, student to tylko albo w ksiazkach siedzi albo po impreazach lata jak malolat

Gość gośćM22
od dawna mam problemy z trawieniem, mam taki napompowany brzuch jakbym połknęła balon, nie jestem tłusta jakaś rozlazła tylko taka ubita jakbym połknęła balona jak już wspomniałam i jak w temacie wydaj***ardzo śmierdzące "bąki" czego to może być przyczyną, co jest nie tak jak zapobiegać? pomocy

Gość gość
gosc 20.05 co to ma byc? nie podszywaj sie pod autorke