Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalne zachowanie mojego byłego!

Polecane posty

Gość gość

3 tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem, on rzucił mnie, byliśmy razem 8 miesięcy i stwierdził że woli być sam bo tak mu lepiej ale rozstalismy się koniec końców w zgodzie i mamy normalny przyjacielski kontakt. Wczoraj byłam z moim obecnym chłopakiem na mieście i spotkałam właśnie mojego byłego. On patrzył na mnie jak na dziwke a do mojego obecnego podszedł i go uderzył i odszedł. Stałam w szoku nie wiedziałam jak mam się zachować. Całe szczęście nic się mu nie stało, udawalam ze nie znam tamtego i ze to jakiś huligan bo tam takich dużo. To zachowanie było nienormalne, boje się być ze zwykłym kolegom na mieście teraz, co robić, co mam o tym myśleć

Gość gość
przesz 3 tygodnie znalazlas innego?? to ile ty masz lat? No ogol ludzie potrzebuja wiecej czasu zeby sie w kims nowym zakochac, otrzasnac po poprzednim zwiazku , pukladac sprawy itd

Gość gość
Mam 19 lat, i spotykam się z innym od ponad tygodnia w normalnej relacji

Gość gość
Bo widzisz mala szmato, takie jest zycie :D

Gość gość
ale pisalas zepo 3 tyg od rozstanaia bylas ze swoim nowym chlopakiem i spotkaliscie bylego wiec szybko znalazlas sobie nowego wiec ten byly mysli ze nic dla ciebie znaczyl skoro maszjuz kogos