Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farsaaa

DEZAPROBATA

Polecane posty

Gość farsaaa

próbuje się dowiedzieć "kuwa" czy ktoś nie póścił jakiejś żenującej ploty na mój temat i to chodzi za mną i nie daje spokoju wszyscy coś wiedzą a ja nadal nie wiem o co chodzi. "KUWA" mają beke i pewnie to ma związek z kafe albo już nie wiem co innego....:-p paranoja!!! jak powiedzą pewne słowo to zaraz wszyscy oczy na mnie "kuwa" o co tu chodzi, myśle że wszyscy z mojego bloku tu siędzą i piszą, ja pier... klnę przez to.. dajcie sobie na wstrzymanie albo nie wiem coś innego skończcie ten wątek inne BZDURY wypisywac na forach. JAK MOŻNA TAKIE RZECZY PISAĆ "KUWA" CO FORUM TO WSZEDZIE PODOBNE TEKSTY !!!!!! czy ktoś tu zwariował ? Ktoś tu koloryzuje historie!!!! próbuje tu nie zaglądać ale mam wrazenie że znowu mnie ominie jakiś "news" co później bedzie omawiany w moim bloku a ja nic nie bede wiedzieć.

Gość gość
już chodzę szerokim łukiem omijam wszystkie przeszkody jak najdalej trzymam się z daleka a i tak ktoś jeszcze mówi i nakręca coś o czym nie wiem, i ta pieprzona inwigilacja jepana

Gość gość
w moim bloku nie da się żyć :-p

Gość nonsensss
omijam to wszystko jak najdalej a oni jeszcze kojarzą mnie z jakąś plotką KUWA kiedy to się skończy?? przecież nie mogę nie wejsć do bloku bo tam mieszkam, ludzie mnie rozniosą a juz właściwie to zrobili!!! muszę to napisać przecież wiecznie milczec nie bede bo ktoś coś powie a ja tego nie skomentuje no sorry ale nie ma mowy, jakieś sprostowanie się należy!!!!!!!! wiecznie jednej wersji nie bedą się trzymać

Gość wkurzonaONA
odp********e się kuwa ode mnie tyle w temacie

Gość qwaa
nieprawdziwe historie aż wstyd słuchać :-p

Gość gość
jakie sie mieszka w Namyslowie to tak to sie konczy

Gość gość
jakim Namysłowie? a skad wiesz gdzie mieszkam?

Gość gość
poza tym tu same podszywy są i ja nie mam nic wspólnego z tymi historiami na kafe i żadnym innym forum ktoś sobie sam robi beke i się nakręca