Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge zajść w ciążę :(

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Jestem mamą dwuletniej dziewczynki,jakiś czas temu doszliśmy z mężem do wniosku,że czas powiększyć rodzinę. I tu jest problem,bo od 3 miesięcy staramy się i nie ma efektu :( Jestem tym bardziej rozczarowana,że z poczęciem córeczki nie było absolutnie żadnego problemu. Może ma to związek z tym,że mimo iż mała ma już 2,5 roku,to wciąż mam mleko w piersiach? Nie dużo ale jednak. Byłam z tym u ginekologa,przepisał bomergon,ale nic to nie dało,więc poszłam drugi raz,stwierdził,ze skoro piersi nie bolą i po badaniu okazało sie że nic niepokojącego sie nie dzieje to mam sie nie martwić... Ale martwię się,gdyż popzrednim razem nie było z zajściem w ciążę problemów a teraz jakoś nam sie to nie udaje :(

Gość gość
Jejku Ty po 3 miesiącach płaczesz ze się nie udaje a co ja mam powiedzieć jak staram się 2 lata? Z pierwszym dzieckiem też nie miałam problemu....w 3 cyklu zaszła a teraz załamał.

Gość gość
Nie przezywaj 3 msc to nic ja też dwa lata i nic

Gość gość
rozwalacie mnie dziecko 2 lata a ta juz zaciazyc?? wez wyluzu idz do pracy..jedz na wakacje, zadba o siebie po tamtej ciazy, moze masz nadwage i stad problemy?? ludzie co wy na ten rozplod tak.

Gość gość
Bralasntabletki anty?

Gość gość
Tak sie składa,ze pracuję :) Nie,nie brałam tabletek,nie mam też nadwagi,ogółem zdrowa jetsem... Nie spodziewałam się,ze możbna miec z tym taki problem,zwazywszy na ilość niechcianych ciąż... Jak to jest,z 1 dzieckiem prawie natychmiast a z drugim taki problem?

Gość gość
natura wie co robi