Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłam w ciążę z chłopakiem którego nie kocham

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z takim jednym chłopakiem dla zabawy, seksu, wspólnego spędzenia czasu,pogadania, nudy, ale w życiu z nim nic nie wiąże, bo na męża się nie nadaje. On dużo imprezuje, pracuje i sam nie ma czasu na związek i dlatego jest ze mną. Ja sama zostałam niejednokrotnie zraniona i po prostu nie kocham i nie pokocham więcej, ale dalej Lubie robić wszystko to co inni w związku poza " miłością ". Nie kocham go i nie będę, on tak samo nie kocha mnie. Współżylam z nim nie raz, zabezpieczalam się tabletkami i co? Okresu nie ma już prawie drugi miesiąc, możliwe że czasem tabletkę pominelam nie wiem. Test zrobiony dzisiaj rano i pozytywny, później dzisiaj zrobiłam koleiny i tak samo. Nie usunę dziecka, wiem ze to dziecko będę kochać, ale ja nie chce żyć z ojcem tego dziecka, nic. Nie poradzę sobie finansowo to wiem, i nie wiem co teraz. On na pewno będzie chcisl to dziecko i je wychowywać bo poza tym marzyło mu się dziecko i może jeszcze mam z nim mieszkać? Masakra, on to imprezowicz, nie nadaje się na męża ani na ojca moim zdaniem. Znam się z nim tylko 3 miesiące, nic do niego nie czuje. Co robić?

Gość gość
możliwe że czasem tabletkę pominelam nie wiem. XXX Faktycznie, mądre to było. Ty też na matkę się nie nadajesz, skoro nie potrafisz czytać z zrozumieniem(ulotka!, ją się CZYTA).

Gość gość
on na ojca a ty na matke tania puszczalsko

Gość gość
małpiatko tłucze się jak ..... a teraz szuka pomocy, mam nadzieje ze syfa sie jeszcze nabawisz

Gość gość
mozgu to ty nie masz albo go nie uzywasz

Gość gość
Odpowiadacie tak, jakby kobiety żadnych potrzeb nie miały. Oczywiście z tymi tabletkach to autorka zawiniła ale bez przesady żeby ją od razu kamieniami obrzucać. Czy waszym zdaniem seks uprawiać miaja tylko ludzi w poważnych związkach? Albo w ogóle w związkach? Seks jest dla ludzi. Autorka, jeśli ten mężczyzna dowie się o dziecku (a powinnaś mu od razu o tym powoedziec) to bardzo możliwe, że imprezy przestaną go bawić, tym bardziej, że sam chciał dziecko. I może być jeszcze wspaniałym ojcem. A Ty widząc jak opiekuje się WASZYM dzieckiem możesz obdarzyć go pewnym uczuciem. Głowa do góry, poradzisz sobie ;)

Gość gość
Czemu twierdzisz że na zawołanie? Może to on wyciągał fuja*ę na zawołanie? Gdyby piep***ła się tak z każdym to rozumiem ale zaspokajanie się z jednym mężczyzną po wcześniejszym uzgodnieniu wcale nie jest zle