Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu macie takie male fiutkiiii ?????

Polecane posty

Gość konan
mamy bo nas kastrujecie na każdym kroku, wiecznie was głowa boli, macie zawsze jakies ale i wielkie problemy, które nikogo nie obchodzą.. nie potraficie ALBO NIE CHCECIE się nami zajmować jak należy i od waszego chłodu i lodu się kurczymy jak od zimnej wody! A wy zamiast chęci pomocy macie tylko pretensje i niszczycie życie następnemu jak jeden się zużyje. Dlatego mamy małe fiutki moja droga i dlatego musimy sobie radzić jakimiś iqmanami i innymi dodatkami do diety..

Gość gość
konan, zgadzam sie z toba w 100%. oczekuja od nas cudow niewidow a same najpierw niech spojrza na siebie co robia. i to nie tak, ze obrazam ktorakolwiek z kobiet bo bez was swiat bylby niczym i jestescie dla nas bardzo wazne ale zacznijcie najpierw od siebie. to nie problem wziac wlasnie jakies tabletki ale po co skoro mozna zapobiegac takim sytuacjom...

Gość gość
o czym ty p********z ? temat dotyczy malych fiutow , a ty jakies bzdety piszesz , musisz miec naprawde malego ze masz taki bol d**y

Gość gość
To sobie poszukać w saunie czy na plaży nudystów faceta po wielkości fiutka.

Gość gość
Właśnie,szukaj po rozmiarze.

Gość gość
Forum Naturystykacom jest lepsze niż naturyzminfo.

Gość gość3032
26 lat,15 cm obw. 11 cm... Malo? Jeszcze daje rade,ale po prawdzie mam brata 6 lat młodszy 19 cm.. Zawstydza mnie,i moja dziewczynę bo to jej siostrę zapina mój brat... Dodam,ze juz w wieku 16 lat miał juz większego niż ja teraz... Szok...