Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu macie takie male fiutkiiii ?????

Polecane posty

Gość gość dawid
Chciałbym zauważyć że każda normalna kobieta która nie urodziła dziecka i nie była cięta nie potrzebuje niewiadomo jakiego. Ale tak to jest niestety jak ktoś uczy się seksu z p****li. To tak jakby drwal uczył się obsługi piły łańcuchowej z horroru "piła" albo fryzjer fachu z "Edward nożycoręki" sex jest dla dojrzałych i tych którzy umieją odpowiednio zeń korzystać a nie dla gamoni bo wtedy nie ma z tego przyjemności tylko rozczarowania i głupie pisanie że mikro ptaszek, że wiadro i wogóle. Wasze bezrozumne bzdety w postach mnie naprawdę zadziwiają.

Gość gość
"tych pozostalych miedzy 13-16cm" bo to jest po prostu norma, natury nie oszukasz. ciesz się, że trafił ci się jeden powyżej standardu, a nie marudź. to tak jakby facet jakiś napisał, że miał dziewczynę z biustem DD i marudził "co jest z wami dziewczyny, czemu takich nie macie??"

Gość gość
Przecież jesli ktos lubi nagie opalanie to wystarczy się zalogować na forum naturyzm info lub naturystykacom i wybrać się na któraś z plaż naturystów.

Gość gość
20:06 Jeżeli dla ciebie ten ze zdjęcia to 'norma', to życzę powodzenia :D :D

Gość gość
We wzwodzie każdy penis jest o wiele większy. :)

Gość gość
Co wy pieprzycie ze norma 13 cm?? Moi partnerzy mieli zaledwie8,10 cm ale za to gruby na 14 cm i co wy na to ? Ktora by chciała byc z takim? Gruby przeciez ważny.

Gość gość
Raz mi sie trafil wysoki 193 cm facet,nadwagę mial i spodziewalam sie kolosa a tu patrzę pikuś. Nie byl dluzszy od mojego palca :):):) na,lyzeczke wypadywal a szkoda bo gruby byl i czułam wypełnienie.

Gość gość
nie wiem jacy Janusze pisali soft do tego forum, ale ja bym się takim osiągnięciem w CV nie chwalił :D albo linka rozrywa w pół, albo mi mówi, że spam, jak usiłuję krótszy wkleić...

Gość gość
Średnia międzynarodowa to 13.12 cm długości oraz 11.66 cm w obwodzie. Czy tak trudno zrozumieć, ze statystyki wynika, ze reszta facetów ma albo bardzo duże, albo bardzo małe - po 1% populacji...

Gość gość7654
Niestety jest to co jest musicie sobie kobietki sprowadzić murzynów my tu nic nie poradzimy

Gość gość
dziś Czyli wystarcza ci 8-10 cm pod warunkiem ze jest gruby?

Gość gość
Nie musi być długi,ważne aby był bardzo gruby. :)

Gość gość
gosc 21.17 a co ty myslales ze masz wielka pale. Nie pokazuj wiecej tego zdj bo nie ma sie czym chwalic

Gość gość
Gdy jest gruby wypełnia mnie w całości,nie musi być dlugi.

Gość gość
Na plażach i w saunach widać że faceci mają zwykle takiej samej wielkości ptaki.

Gość gość
Naturystykacom jest dla ludzi bardziej oswojonych z nagością.Naturyzm info to typowe forum.

Gość gość
Ja mam 15cm w dlugosci ale na grubosc zalosne 11-12 cm obwodu, przegrane zycie

Gość gość
Poprawiał komputerowo więc tylko na zdjęciu jest wielki.

Bo nie jestem koniem. :O Matka z ojcem mnie tak zbudowali. A dziewczyny, które mam na myśli, które powychodziły za mąż już ;), nie narzekały. ;) Miarę miały w oczach i były na tyle godne zaufania, że do dziś nie skorzystałem że szkolnej linijki w celach innych, niż przewidzieli to producenci.

Gość gość
22:59 Nie poprawiał :P

Gość gość
Tak jak na zbiorniku tak też i tu się chwalą tymi swoimi fiutkami przerobionymi komputerowo na większe i grubsze.

Gość gość
chcesz go na Skype'ie na żywo zobaczyć by uwierzyć?

Gość gość
Odpowiedź na to pytanie jest prosta, kobiety które nie rodziły i nie mają zbyt wielkiego przebiegu są ciasne i średni penis im w zupełności wystarczy, problem zaczyna się po urodzeniu dziecka... i tu natura jasno daje nam znak, ze po zapłodnieniu samiec powinien się zmyć i poszukać sobie nowej nietkniętej i ciasnej szparki :)

Gość kwadrans
Nie rozumiem, autorko, czemu zostawiłaś tego drugiego ? Najwyraźniej też Ci nie dogadzał i liczyłaś że następny będzie miał jeszcze większego ? Niestety, rozepchałaś sobie psitkę. Teraz jedynym ratunkiem jest wyjazd do Kenii. Ale tam też możesz mieć problemy, niestety.

Gość gość
Im młodsze pokolenie tym mniejsze f....tki. Hormon wzrostu poszedł do kciuka, żeby szybko i sprawnie klikać smartfonem. U starszych hormon był na miejscu, czyli między nogami.

Gość gość
A czemu ty masz piizde jak lej po bombie?

Gość gość
@gość wczoraj Ja mam 15cm w dlugosci ale na grubosc zalosne 11-12 cm obwodu, przegrane zycie x Też mam 15 cm na długości i 12 na obwodzie, ale mogę penetrować swoją dziewczynę i pół godziny. Obwód to nie problem bo wystarczy znaleźć odpowiedni kąt by zaspokajać swoją partnerkę. A 15 cm to i tak tyle, że w niektórych pozycjach mogę sprawiać jej ból i staram się nie wkładać do końca. Ja nie mam problemu z tym żeby dawać jej orgazm, ale u kobiet wiele leży też w psychice więc nie wystarczy sama penetracja, trzeba jeszcze przy tym popieścić uszko, złapać za bioderka, no i musi cię kochać. Wtedy i ty i partnerka będziecie zadowoleni.

Gość gość
C**a rozepchana to i fiuta wielkiego potrzebuje.Zwykle grube 14-17 cm wystarczy,aby sprawić kobiecie mega przyjemność.

Gość gość
Najlepsze c***jki to tak od 13 cm do 17 cm. I ładny, prosty i gruby a nie krzywy jak banan:) i cienki jak glista:)