Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkąd czytam kefeterie stałem się chamem też tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Jakie negatywne zmiany zauważyliście u siebie?

Gość gość
Kafeteria to bagno

Gość gość
Nie, bo w całym swoim życiu ie spotkałam takich szumowanin, jak tutaj po 5 minutach czytania. Chamstwo fafeteryjne jest ściśle skorelowane z kafeterią, osobiście nie znam nikogo o tak niskiem poziomie jak tutaj moge poczytać.No i nie traktuję tego forum poważnie, przecież tutaj siedzi sama nizina społeczna, czasem trafi sie ktoś normalny a tak to debile i trole.

Gość gość
ja na przykład bawię się ptaszkiem całą dłonią, wcześniej tylko trzem palcami, kciukiem wskazującym i środkowym, myślę że to przez agresję którą u siebie zaobserwowałem odkąd czytam kafeterię, muszę znaleźć upust i trafiło na ptaszka, ściskam całą łapą aż się czubek czerwieni :(

Gość gość
Nie jestem chamka ale już nie jestem tak wrażliwą i dobrą osobą jak kiedyś ,ludzi traktuje z dystansem

Gość gość
Gosciu wyzej podaj "normalne"wątki czy wpisy "normalnych"ludzi .

Gość gość
o k****, gosciu trafny temat. ja tez chyba jestem chamem od kafeterii.. "Chamstwo fafeteryjne jest ściśle skorelowane z kafeterią, osobiście nie znam nikogo o tak niskiem poziomie jak tutaj moge poczytać." taaa oni to samo mysla tylko nie mowia tego!

Gość gość
Ja sie nie sugeruję wszystkimi wypowiedziami tutaj czy radami bo wiele jest poprostu głupich, ale czasem się potrzebuję zwyczajnie wygadać, a nie mam komu to wtedy piszę tutaj... Mam koleżanki, ale nie będe ich ciagle zadreczac swoimi problemami np milosnymi bo by mialy tego dosc, a jak sie tutaj wygadam to jest mi troche lzej

Gość gość
Ja od kiedy jestem na kafe przestałem wierzyć w porządne kobiety a w życiu realnym spotykam czasem takie. Już wiem dlaczego mężczyźni nie powinni tu wchodzić. Teraz wchodzę rzadko i ograniczam czas do 30 minut- bo wcześniej jak wchodziłem często to zdarzało mi się wyzywać swoją mamę od "k***w". To straszne co robi to forum z człowiekiem.

Gość gość
macie źle w głowach skoro głupie wpisy kilku kobiet mają wpływ na wasz światopogląd. przecież ten portal nie jest głosem obywatelek.nie spinajcie się wrażliwcy.

Gość gość
Kafeteria wpływa na ludzi o słabej psychice. Na mnie to nie dziala. Wchodzę tu żeby się pośmiać a czasami żeby poczytać parę w miarę inteligentnych wypowiedzi. Jest ich niewiele ale wśród tej głupoty to te teksty błyszczą.

Gość gość
dziwie sie wam ja tu jestem od 10 lat i jakoś to na mnie źle nie wpłynęło :P nie jestem podatna na wpływy,nie jestem chamska i nie zamierzam taka być :) no i są tematy wolne całkowicie od chamstwa na tym forum ale trzeba wiedzieć które ;)

Gość gość
Gorsze bagno jest na kowbojkach. Ja stamtąd uciekłam właśnie tu i tu jest o niebo lepszy poziom, co nie znaczy, że i tu nie pałętają się chamy :)

Gość gość
autorzyna bzdury prawi:O rownie dobrze mógłby naoglądać się p****li z półki 'animals' a po wszystkim bzykac osły kozy, mógłby?