Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie z kims zwiazac.

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam sie z kims i zaproponowalam mu na razie spotykanie na stopie kolezenskiej. Teraz kiedy sie kolegujemy powoli zaczynam dostrzegac w nim dobre strony. Wiem, ze on jeszcze nie ma dziewczyny. I tu pojawia sie Ale. Nie bylam nigdy w zwiazku mimo 28 lat. I boje sie, ze sie nie nadaje do zwiazku i, ze osoba z ktora jestem odkryje we mnie zbyt wiele wad. Zbyt bardzo przywyklam do zycia samotnego. On juz byl w 2 paroletnich zwiazkach. Pomocy, ma ktos podobnie?

Gość gość
Ja mam tak samo. Z tym ze mam lek przed zlym traktowaniem-raz mnie porzucil narzeczony. Inny chlopak bardzo przedmiotowo traktowal, jeszcze inny zdradzil. Teraz kogos mam ale od niedawna i trudno mi pokochac bo wydaje mi sie, ze znow bedzie zle:(

Gość gość
Mam podobnie.

Gość gość
cycki pokaz

Gość gość
Nie ma to jak martwic sie na zapas. Ciesz sie ze masz okazje poznac nowego czlowieka zamiast zalic sie z nieistniejacych jeszcze problemow ;)

Gość gość
hej :) tez tak mialam, umawialam sie z chlopakami a gdy przyszlo co do czego to urywalam kontakt. Przerazal mnie fakt ze moge kogos kochac, spac z kims, spedzac duzo czasu, zamieszkac... tragedia jakas... przez wiele lat omijalam intymnosci etc. Rok temu (mialam 24 lata) postanowilam ze tak nie moze byc wiec dalam szanse dobremu chlopakowi... odpychalam go ale z drugiej strony pragnelam jego towarzystwa... wkoncu dalam mu szanse i dzis jestesmy w niesamowicie szczesliwym zwiazku, odkrylam z nim wiele cudownych rzeczy, jest naprawde super, pierwszy raz w zyciu naprawde jestem szczesliwa, mam szczescie