Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XcXca

Kto ma gorszą szwagierkę i brata? :D

Polecane posty

Gość XcXca

Moja szwagierka, wychodzi o 7 rano i wraca po 19 (bo jeszcze trzeba dać kochankowi..). Dziecko wychowuje się samo. Obiadu w domu nie ma NIGDY. Ew. spaghetti jak mój brat zrobi. Mój brat tylko komp, wycieczki i jakaś lafirynda co ma męża i córkę 18letnią. Burdel w domu, sprzątam ja raz na 4-5 miesięcy, bo mnie szlag trafia, że to dziecko siedzi samo w domu. A pies ma rok i może przez ten rok 10 razy był wyprowadzany na spacer przez nich. Zawsze robi w domu. W każde wakacje dziecko jest u dziadków. W te nawet nie zamierzają dziecka wziąć (ma 10 lat), bo "marudzi" i zepsuje im wakacje. Jak nie ma kto zostać z dzieckiem to urlop wykorzystany, bo kochanki/wycieczki/galerie. Wtedy woła się mnie. Nigdy nawet słowa dziękuję nie usłyszałam. Ona ****a/la/ się już z chyba każdym. Z moim kuzynem, gdzie obok w pokoju była moja kuzynka z chłopakiem (jak zaczęła jęczeć to ona przybiegła i myślała, że ją gwałci, a ta sie bardzo dobrze bawiła :D). Mój brat nie lepszy. Kiedyś ****a/la koleżance z pracy męża 50 letniego. Ta wynajęła detektywa i zrobił im zdjęcia :D. Syf, kiła i mogiła. Jestem w pierwszym rzędzie i ciekawi mnie jak bardzo na dno pójdą. Szkoda mi dziecka, ale z takimi genami chyba i tak choćbym chciała nic nie zrobię.

Gość XcXca
nic nie zrobię z tym dzieckiem*.

Gość gość
Nie dkomentuję nawet. Ratuj dziecko.

Gość XcXca
Mają kasę, więc pewnie nawet nie mam szans żeby jej uratować. Co najwyżej mogę pokazywać inny świat. Nawet nie wiecie jak mi głupio, że mam takiego brata imbecyla. Wstydzę się go.