Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to pustaki i chamice

Polecane posty

Gość gość

hehehehe

Gość gość
Ten śmiech jest typowy dla pustaków więc kto nim jest?:D

Gość gość
pustaki chamice psychicznie chore kobiety won z mojego zycia wszystkie lajzy

Gość gość
pustaki,bo...? patrzą na wygląd czy pieniądze? chamice,bo...? przeganiaja cię,bo nie rozumiesz, że to nie twoja liga? wyjaśnię ci coś bo widzę, że jesteś bardzo nieszczęśliwym, sfrustrowanym i niestety glupim czlowiekiem. Ludzie ZAWSZE patrzyli na wygląd, mezczyzni glownie na wyglad, kobiety przede wszystkim na ogarniecie faceta,jego inteligencję, umiejętności, zaradnośc -bo taka rola mężczyzny, by utrzymać dom i być mądra, a nie głupia głowa,która będzie ciągnęła rodzinę w dół. Wiadomo,facet musi nam się też choć trochę podobac, i tego nie przeskoczysz ani nie oszukasz. Z charakterem na miasto nie pójdziesz,ani się nie pobzykasz. A kto by pomyślał żeby swiadomie wiązać sie z kimś kto nas nie pociąga? Seks byłby rzadki,wymuszony i związek by się rozwalił. Tak jak budujesz coś z klocków - wystarczy, że brakuje 1 elementu i całość jest do d..albo się rozwala. Ani kobieta, ani mężczyzna nie byliby szczęśliwi. :) a o to chodzi w związkach. Pewnie,można być bajecznie majetnym czy sławnym, ale wtedy panny nie interesują się facetem a jego pieniędzmi. Oczywiście faceci myślą ze zatrzymają tym piękne (chciwe)panienki. Nie interesuje ich, czy ona faktycznie kocha, a nawet jeśli to zaslepieni dupa wmawiają sobie ze na pewno, że nie oszukuje ich - a ona go nienawidzi za to, że musi udawać, brzydzi się siebie i jego. Nawet jeśli będzie miala z nim dziecko to i tak zwieje jak osiągnie to czego pragnie. Z biednymi, nieatrakcyjnymi mężczyznami wiążą się podobne im kobiety. Niestety dlatego, że zwyczajnie nie mają wyboru i cieszą się ze mają chociaż kogos. Byle kogo ale mają. Zdziwilibyscie się jak ludzie potrafią być zdesperowani. Sa wyjątki , wiadomo... Czasami pojawi się miłość,niewymuszona chemia, albo ludzie, którzy nie chcą kogos ranić związkiem z braku laku, nie są fałszywi wobec siebie i innych, więc starają sie jak mogą - pracuja nad soba - by zdobyc wymarzoną osobę. Oczywiście rozumiem, ze uparcie chcesz, ale zmądrzej. Skoro panny cię olewaja to po prostu nie ponizaj się, pracuje nad sobą i zrozum, że każdy ma swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
jesteście pustakami i chamicami zdzirami pod każdym względem

Gość gość
gość dziś ty się ponizasz piszac takie bzdury na forum sukami byliscie i bedziecie zawsze

Gość gość
Ty za to kultury nie masz za grosz. Wytłumacz mi, proszę, gdzie i w którym momencie się ponizylam.

Gość gość
czy macie 17 25 czy 35 zawsze bedzie sukami nie zaleznie od wieku

Gość gość
spytasz sie np. ktore jest godzine to dziewczyna cie potraktuje jak smiecia .

Gość gość
juz lepiej nie miec zadnego kontaktu z plcia zenska

Gość gość
i jeszcze jedno jestescie chore psychicznie

Gość gość
Jezeli ja sie zwracam do ciebie normalnie to tego samego oczekuje. A jak nie chcesz to nie musisz pisac na forum, nikt ci nie każe. Co do przykładu z godziną. Nikt normalny tak nie robi. Więc albo na podstawie kilku patologicznych osób z wiochy wyciagasz takie wnioski albo wyglądasz na strasznego przyglupa i mało kulturalnie ludzie "potraktują cię jak śmiecia ". Chociaż sama nie wiem co to niby oznacza? Ze ktoś powie s********j nie mam czasu? Nie wiem. Wyjaśnij bo jestem ciekawa.

Gość gość
Mało kulturalni ludzie mówią to czego nie wypada mówić. Pisze z telefonu stąd błędy.

Gość gość
Po tym co wypisujesz to raczej o Tobie można wysunąć takie wnioski. Nie wiem, czy ty naprawdę jesteś taki naiwny i rozgoryczony ze myslisz ze kogos obejdzie to co wypisujesz? Myślałam że może trochę się pogubiles, chciałam pogadać ale widzę że jak grochem o ścianę, nie dziw się, że kazda cię olewa. Tak jak przypuszczałam do inteligentnych nie należysz.

Gość gość
jakos ja zawsze bylem sympatyczny dla dziewczyn a one to traktowaly mnie jak smiecia, gowno, jezdzac od stop do glow. Kto sie tak zachowuje jedynie dziewczyny nalezace do plci zenskiej.

Gość gość
gość dziś zmienilem charakter o 180 stopni co do kobiet kilka przypadkow i juz mam caly obraz plci zenskiej

Gość gość
Na pewno nie wszystkie kobiety cie ponizaly.a jeżeli tak sie działo to zastanów się co było tego powodem. Trzeba stanąć twarzą w twarz ze swoim nieurojonym a prawdziwym ja, rozliczyć się z przeszłością i do przodu.ile ty masz lat?

Gość gość
z mojej opini wynika ze zachowanie plci zenskiej to jedyna wielka pomylka i chyba nie wiem czy kiedykolwiek zaczne miec pozytywne opinie co do kobiet.

Gość gość
ile 24 opinie mam negatywne co do kobiet wrecz nienawidze bo mnie wrecz niszczyly, traktowaly smiecia tego sie nie da wybaczyc mimo ze nie bylem sympatyczny.

Gość gość
blad *bylem sympatyczny

Gość gość
jak mnie tak traktuja to jak mam inne traktowac tak samo jak inne mnie.

Gość gość
no i jeszcze sa cholernie wredne bez powodu

Gość gość
kobiety to samo zlo

Gość gość
Przesadzasz. Jakos nigdy nie zauwazylam zeby kozły ofiarne były dręczone przez WSZYSTKIE kobiety/dziewczyny. Ja nalezalam zawsze do tych ktore dobrze traktują każdego i nie obgadują po kątach, a w razie potrzeby wstawia się za kozlem ofiarnym nawet swoim kosztem. Mam kilka takich samych koleżanek a także znam wiele dziewczyn, które może nie spoufalaly się z kozlami ale przynajmniej olewaly to co inni robią i były mile tak po prostu,nawet jeśli nie lubily tej osoby. PS. U nas w szkole podstawowej czy gimnazjalnej były też grupki chłopaków którzy wysmiewali się z innyvh i dręczyli w okrutny sposób. Zwłaszcza brzydsze dziewczyny czy biednych. Wciąż uważasz że tylko kobiety są zle?

Gość gość
ja nic chamskiego nie napisałam w moim długim wywodzie a naskoczyles na mnie jakbym ci nie wiem co zrobiła. traktuj innych tak jak oni ciebie bo póki co jezeli zachowujesz sie tak caly czas to nie dziwne że kazda cię olewa. kilka rad ode mnie : -Nie pielęgnuj nienawiści bo to zatruwa -Spójrz na siebie obiektywnie i dojdz do wniosku z jakiego powodu ktoś cię źle traktował, może z zachowaniem bylo coś nie tak albo ktoś puścił o tobie plotki, bo sympatycznego człowieka się lubi(może byłeś za bardzo uległy i placzliwy?) -moze skorzystaj z pomocy psychologa

Gość gość
a co masz przeciwko chamkom i pustakom, łajzo? :D

Gość gość
lecicie na wygląd i kase