Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyszłam z depresji?

Polecane posty

Gość gość

Może nie uwierzycie ale przez sport i...głodówki. Na początku nie było efektów, wrecz przeciwnie . Było gorzej i miałam wrazenie ze już nic mi nie pomoże. Dopiero po paru miesiącach pojawialy sie pierwsze efekty. Po 1,5 roku moge powiedzieć, że całkowicie wyszłam z depresji i jestem silniejsza, już nie załamuje mnie byle co. To nie tak , ze bylam zaniedbana czy coś :D Zawsze w miare dobrze się odzywialam, ruchu mi nie brakowało,ale nie był tak intensywny jak obecnie. Nie wiem jaj to sie stało. Wyszło samo z siebie bo nie planowałam tego. Byłam w silnej depresji, mimo że miałam to o czym teraz mogę pomarzyć.. Przyjmowalam silne leki i kombinowalam na rozne sposiby jak z tego wyjsc, w końcu miałam próbę samobójczą i bylam zrezygnowana na tyle ze z utęsknieniem czekałam na moment śmierci. Tyle że musiałam poczekać 2 lata bo komuś coś obiecałam i wiem ze gdybym zawiodła to ta osoba mogłaby wpaść w problemy. Teraz myślę, że specjalnie została mi zeslana choć nie jestem wierzaca. Tak miało być.

Gość gość
gratuluję :) wbrew pozorom to nie dziwne,depresja może być spowodowana tym,że ktoś je zanieczyszczone,przetworzone,sztuczne jedzenie i mięso które ma w sobie strach i ból zabijanych zwierząt..a to po części przechodzi na ludzi którzy to jedzą.