Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smierc rodzica

Polecane posty

Gość gość

Moja mama umarła 2miesiace temu na raka.Tata obecnie walczy z rakiem.Nie mogę sobie z tym poradzić.Jestem w 2gim miesiącu ciąży.Dowiedzialam sie w 5tym. Jak mam przez to wszystko przejść? Czy jest ktoś kto doświadczył podobnej tragedii?

Bardzo jest przykre co się w Twoim życiem teraz dzieje. Musisz być silna dla maleństwa które nosisz pod serduszkiem. Na takie rzeczy nigdy nie znajdzie się dobrej rady. Najważniejsze jest oparcie bliskich. Masz dobrego męża faceta który jest Cię wstanie wesprzeć w tych trudnych chwilach?

Gość gość
Tak sobie .Nie jest zbyt pomocny. Chyba nie umie sam sie odnaleźć i mnie zrozumieć.

Gość gość
Stolec na grob twojej zdechlej matki narazie jeszcze troche i na grob twojego zdechlego ojca nastepny stolec :D:D:D

Gość gość
rozstrzelałabym tą p/i/e/r/d/o/l/o/na gimbazję gdybym tylko miała pozwolenie nie zawahałabym się nawet przez chwilę !!! rosną potwory nie ludzie !

Gość gość
Dorodna kupa na grob zdechlej starej jeszcze jak stary zdechnie to taksamo :D:D:D jaka suka rozczulona po zdechniecu swojej starej a niech jej zasadzi debowego kola w dzursko i bedze szczesliwa na wieki wieki ament :D:D:D

Gość gość
Stary tez zdechnie juz zdycha stary kundel :D:D:D zostaniesz sama suko ty tez powinnas zdechnac suko zal mi cie tez z checal oddam stolca na ich grob :D:D