Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wy to robicie że na plac zabaw idziecie w snieznobialych butach?

Polecane posty

Gość gość

A one są w stanie ok. Raz też się tak wybrałam i niestety katastrofa..zawsze coś..albo mały nadepnie albo chce do piaskownicy czy pokopac pilke. Albo nie umiem w takich butach chodzić albo ?? No właśnie..dla mnie białe buty są ewentualnie na wyjście spacerowe bez ekstremalnych pomysłów.

Gość gość
Jak sama dodałas na koniec "dla mnie". Dla mnie to żaden problem wybrac sie w śnieżnobiałych butach na płac zabaw. Mam białe air Force i trampki conversy zawsze ich używam bo cenie sobie wygodę a ze sa białe...szczerze powiedziawszy nie założę czarnych tego typu butów. Żadnego problemu z czyszczeniem obuwia nie mam. Corka bawi sie z dziećmi a jak ma potrzebę zebym z nia poszła do piasku to przeciez nie wchodzę cała do piaskownicy. Czasem mnie nadepnie ale mam mokre chusteczki ze soba. Jesli masz wybitny problem z białymi butami to jest taki impregnat ktory zachowuje sie jak płyn hydrofobowy i wszystko z butów ścieka przez kilka mc. Jest nawet filmik w sieci-poszukaj.

Gość gość
Autorko, poczekaj ze trzy sezony i nie będziesz miała problemu :D Od jakiegoś czasu wszystkie jak jeden mąż chodzą w białych butach do dżinsów, ktoś tak chlapnął i wszystkie już wyglądają na ulicach tak samo. Podobnie jak ze spodniami rurkami czy bluzkami typu "boho" - co druga ma ten sam ciuch na sobie. Zaraz Versace czy inny Jacobs uzna, że do ciemnych spodni pasują wyłącznie czarne i granatowe Reeboki Speed albo Pumy Conqueed i tylko takie będziesz widywała na placach zabaw i ulicach :D

Gość gość
U nastolatek moze to i tak działa ze wszystkie musza miec to samo ale u matek z dziećmi na płacach zabaw myśle ze nieszczególne. Mam conversy białe (kilkuletnie nawet boom na te buty wtedy nie było) a air Force kupione bo mi sie podobały. Od zawsze tego typu sportowie obuwie nosze w białym kolorze-inne odpadaja. Bo nie podobają mi sie i nie lubie. Mam jeszcze kilkunastoletnie superstary białe a teraz wróciły do laski.

Gość gość
Niektórzy juz tak mają. Kiedys koło mnie dziewczynka w piaskownicy miała różowe rękawiczki i po dłuższej zabawie dalej były czyste. Nie wiem, jak to zrobiła.