Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastina

czy ciaza jest mozliwa ?

Polecane posty

Gość nastina

Witam. Od dwóch tygodni dziwnie sie czuje ,cały czas mam ,,wzdety brzuch,, miewa zawroty głowy i często jest mi niedobrze. Trzy dni temu byłam u lekarza ,gdy opisałam swoje objawy zapytał czy nie jestem w ciąży ,odpowiedziałam ,ze to niemożliwe bo dwa dni wcześniej skończył mi sie okres ,zbadał mi brzuch ,temperaturę która była podwyższona i stwierdził ,ze to może być wyrostek - od razu skierował mnie do szpitala . w szpitalu oczywiscie pierwsze pytanie było o ciążę ,powiedziałam ,ze to niemożliwe ,wiec zrobili mi morfologia ,badanie nie wskazało nic niepokojącego ,wiec wyslali mnie do domu. Dodam ,ze tego dnia byłam u ginekologa ,który powiedzial ,ze jestem zdrowa ,oczywiście nie wspomnialam nic o dziwnych dolegliwosciach. Zawroty głowy wciąż sie ppojawiają a w dodatku chłopak zauważył ,ze mam bardzo dużo krwinek na piersiach i na jednej z nich pojawiła sie. Ogromna żyła która mocno czuć pod palcem . nie chce sie nakręcać i robić testów ..nie chce znów sobie czegoś wymawiać , ale to wszystko wydaje mi sie dziwne ...tyle ,ze gdybym była w ciąży nie dostałabym okresu - spóźnił sie dwa dni i nie bolał mnie brzuch (jak nigdy) ale był dość obfity . co sadzocie na ten temat ?

Gość gość
Myślę, że nie ma ciąży. A jak nie wiesz to kup test ciążowy za dychę i będziesz wiedzieć. Jeden wystarczy ;) Ale ja nie wierzę, że jesteś. Nie doszukujmy objawów na siłę. :) Zrób test i po sprawie.

Gość gość
Pobrali jej krew to pewnie zrobili profilaktycznie beta hcg na ciaze. Skoro nic nie mowili to pewnie nie jestes

Gość nastina
Macie racje ,pewnie cos wymyślam - tez mi sie wydaje ,ze zrobili bete skoro padło pytanie o ciążę . Te nudności może są po prostu ze zmęczenia ,albo jakiś zmian hormonalnych .

Gość gość
Co to za "krwinki" na piersiach? Ze szpitala powinnaś dostać kartę na której są opisane badania jakie miałaś zrobione. Zobacz czy była beta czy nie.