Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydsza siostrą ,

Polecane posty

Gość gość

jak sobie z tym radzic? jak nienawidzic siostry? jak nie nienawidzc siebie?

Gość gość
Po co się porównujesz? Zajmij sie własnym życiem.

Gość gość
czemu uwazasz ze jeteś brzydsza ? Twoja siostra to jakaś pięknosć a ty przeciętna ?

Gość gość
tak moja siostra jest b. ladna a ja jestem taka przecietna albo raczej ponizej..

Gość gość
a masz faceta ? moze wyjedz z nim gdzies,

Gość gość
Czy rodzice, znajomi, inni ludzie porównują Cię do niej? Traktują Cie gorzej?

Gość gość
nie mam faceta, nie porownują tak specjalnie, ale po prostu wieksze zainteresowanie jest po jej stronie, jak chodzimy.chodzilysmy gdzies razem to wszyscy podbijali do niej, wiekszosc rodziny ja faworyzuje tzn moze nie tak doslownie, ale po prostu da sie to wyczuc

Gość gość
a ile macie lat?

Gość gość
ja 23 ona 22

Gość gość
up

Gość gość
mialam podobna sytuacje z koleżanką, ona zawsze na pierwszym planie, wszyscy do niej sie zwracali jak bylysmy razem. oczywiscie wszyscy faceci do niej a ja tylko marne tło. Bardzo mi bylo smutno i przykro i naprawde byl czas gdy jej nienawidziłam, bylam "chora" na nia. Ona nie miała za bardzo innych kolezanek, na poczatku kazda dziewczyna ja lubila " od pierwszego wejrzenia" a potem i tak pojawiała sie zazdrosc i każda uciekala. Kolażanka naprawe jest zjawiskowa. musiałam sie uwolnić od niej. wyjechalam na studia do innego miasta i odżyłam w koncu . Nie utrzymujemy kontaktu, mimo że lubie ja.Nie życze jej źle, Ona musi znaleźć sobie koleżanki podobne do niej ,a nie jest to łatwe

Gość gość
no wlasnie a ja od siostry nie moge sie tak w stu % uwolnic, zawsze gdzies bedziemy sie mijac..

Gość gość
moze pomyśl o wyjezdzie. mowie poważnie

Gość gość
Zrob siostrze przysluge i sie od niej odwal. Nienawidzic kogos za wlasne kompleksy, mozna spasc nizej?

Gość gość
to nie jest jej wina ,po prostu musisz się z tym pogodzić albo coś zmienić w sobie . ja byłam w życiu w dwóch sytuacjach, najpierw byłam brzydsza i tez mnie to wkurzało , dołowało i byłam zła na koleżankę ,potem się wyrobiłam i ja stałam się tą najładniejszą i sama odczułam skutki zazdrości na własnej skórze. spróbuj może zacząć sie malować , zmienić styl ubierania . JA z szarej myszki , bez makijażu, włosy związane, wszystkie swoje atuty schowane pod luźne ciuchy, zmieniłam się w naprawdę atrakcyjną dziewczyną. Głowa do góry ,jeszcze będzię pięknie :)

Gość gość
Znowu jakas idiotka obejrzała telenowelę i wydaje się jej, że to jej życie.

Gość gość
ale wy jesteście mało inteligentni, łatwo powiedzieć nie zazdrość, bo widać ze nigdy nie mieliście takiej sytuacji z naprawdę piękną kolezanką/ siostrą. nie życze wam tego, łątwo napisać" idiotka " jesteś anonimowa , a spójrz w lustro i kogo widzisz?? :D

Gość gość
moze

Gość gość
W lustrze widzę osobę inteligentną i wnikliwą, która przenika lotem błyskawicy, mozolne procesy myślowe w głowach tępych dzid.

Gość gość
Jedyne co ci brakuje to bycie mądrą :) Gdybyś była to miałabyś z głowy problemy typu uroda. Normalny mężczyzna zainteresuje się tym co masz w środku a nie jakimś głupim opakowaniem które szybko się amortyzuje i z biegiem lat nic z niego nie zostaje. Polecam ci jednak bardziej przywiązywać uwagę do wnętrza no chyba że chcesz być kochana za wygląd to w takim razie pozdrawiam.

Gość gość
Brzydkie kaczatko :D:D zawsze bedziesz w cieniu tej ladniejszej jestes kundlem wypuklencem zadyndaj zrob to dla siebie siostry i calej rodziny wredny wypuklencu :D

Gość gość
predzej ja zaj***e tepym mlotkiem :D

Gość gość
Miałam ładniejszą kuzynkę, która świadkowała 3 razy z racji swej atrakcyjności a ja ani razu, miałam przyjaciółkę, która była nie tylko o wiele bardziej atrakcyjna, ale jeszcze i z charakteru bardziej otwarta i przylepa taka. Teraz po raptem wszystkiego 30 latach z żadną z nich nie zamieniłabym się ani na urodę, ani na figurę! ani na charakter. Teraz one mi zazdroszczą, chociaż ja wtedy nie byłam jakoś szczególnie przygnębiona. Moja filozofia: olej! Olewam takie problemy, chociaż w wieku 17 lat miałam swoje małe depresje.

Gość gość
Mam przesliczna siostre i nigdy nie mialam podejscia jak autorka

Gość gość
up

Gość gość
wspolczuje, autorko.jestem duzo od ciebie starsza ale wcale nie wyobrazam sobie ze w takiej sytuacji bym podchodzila do tego "dojrzale".Mieszkacie obydwie z rodzicami czy kazda na swoim?jesli na swoim to po co z nia wychodzisz, spotykac sie owszem ale rodzinnie a od wyjsc na polowanie wlasne kolezanki.zajmij sie czyms co jej nie interesuje i stworz wlasna siec znajomych do ktorych nie bedzie nalezec

Gość gość
poza tym sa i pieknosci z usterkami (ciemne oczy a pragnie niebieskie, piekna twarz ale dupa jak szafa, superfigura ale pysk jak u psa, troche zbyt okragla i niska a by chciala byc chuda i wysoka).moze i ty masz to czego ona ci zazdrosci?

Gość gość
Zamknij juz ta morde brzydkie kaczatko suko wredna nic nie warta :D:D

Gość gość
gość dziś i gość dziś dziekuje za zrozumienie :* mieszkamy razem, niestety wszyscy moi znajomi staja sie zaraz jej znajomymi...