Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marcówki 2017

Polecane posty

Gość gość

ktoś coś? Planujecie dzidziusia?

Gość gość
Ja bym tak bardzo chciała fasolkę. Już łykam kwas foliowy.

Gość gość
Fasolkę mozna kupić np po bretońsku w sklepie!!!!!!! I co to za nazwa "marcówki"? Wy to nawet w nazwach sie nie szanujecie jak ta durna mozeprzyszłamamusia,ktora od ponad dwoch lat okolo szesnastego zaklada identyczny temat tylko miesiace różne. Może to i ona wlasnie?projekt kafe.Marzec?poglupialyście?!

Gość gość
a ja sie pytam grzecznie - czy kogos tu pogrzalo ??????????????

Gość gość
kogo mianowicie?

Gość gość
Z mężem łykamy kwas foliowy. Zaczynamy starania.

Gość gość
was pogrzalo staraczki- straczki w lipcu sie zachodzi na marzec - liczyc nie umiecie? wstrzymajcie sie z podjarka

Gość gość
u mnie plodne za tydzien ale pobujemy codzinnie czasem kilka razy dziennie wiec mocno licze na sukces. pirwszy miesiac staran

Gość gość
Witam, Po pierwsze to ciagle eidzę, że jakaś osoba wbija się na fora dla mam starających się o dziecko i krytykuje nazwy oraz zaczyna pisać o tym projekt cafe mozeprzyszlamamusia. Do tej osoby - jestes tak samo tojsyczna. Przestań wbijać na te fora. My staramy sie o dzidzie, za 10 dni mam dostać @. Mam nadzieję, że nie dostanę :-)

Gość gość
I jeśli bym zaszła to termin na marzec - do tej, co tak dobrze liczy :-)

Gość gość
Widzę, że ktoś tu jest bezpłodny, że tak krytykuje, aż pluje jadem :-) ja drugi miesiąc starań, zobaczymy.

Gość gość
gość dziś Ale o tym czy jesteś w ciąży czy nie będziesz wiedzieć w lipcu a nie teraz!!!!! Jak wy możecie pisać o ciąży skoro może i nawet (o ile się udało zajść w ciążę) nie doszło do zagnieżdżenia się zarodka w macicy. Zakładajcie temat ale jak będziecie wiedzieć na 100%, że jesteście w ciąży. A tak to co miesiąc nowy, kolejny temat. Już czekam 1 lipca na nowy - Kwietniówki 2017. Mamy beke z was i tyle, pffff hehehe

Gość gość
Kto ma beke? Zdesperowana mamuśka? Po co tu wchodzisz? A o ciąży można dowiedzieć się np. Jutro i mieć termin na marzec :-) a to my mamy z was bede, że tak wchodzicie na różne strony i szukacie, gdzie się przyczepić, haha :-))

Gość gość
najlepiej zalozyc temat na marzec 2018! haha "Moze przyszla mamusia "przestala z dwa miesiące uzywac nicka,ale to na tysiac procent ona,bo ok 15-16 kazdego m-ca od ponad dwóch lat prpjekt kafe zaklada ten temat nie bacząc,ze ciąży być nie moze,bo termin musialby byc na luty'18!!jak umiecie policzyc. Zadaje to samo pytanie,po czym znika by za kolejny miesiac znów temat wkleić i ma bekę z was na pewno.

Gość gość
fasolka,dzidzia,dzidziuś..tak samo powalone jestescie jak ta mamusia od projektu kafe!!! Staracie sie o dziecko czy zabaweczkę?A po fasolkę to na pole lub do sklepu.

Gość gość
Ale co to ma do rzeczy? Nie interesuje Cie, nie czytaj i nie pisz. Miej beke i tyle. Ja mam beke z innych glupich tematow, ale nie zawracam sobie głowy komentowaniem. Żal. Sama pewnie w ciąże zajść nie możesz i jadem plujesz.

Gość gość
u mnie dokladnie za tydzien sprawa sie wyjasni - mam nadzieje ze okres sie nie pojawi-czekam cierpliwie

Gość gość
U mnie za tydzień w piątek :-) słyszałyście może o tym, że podobno testy owulacyjne szybciej wykrywają ciąże niż ciążowe?

Gość gość
Pierwsze słyszę o czymś takim. Ja mam nadzieje ze tez będę mamusia w marcu 2017.

Gość gość
Ja dopiero za tydzień będę wiedziała ale jakby co to rezerwuję sobie miejscówkę na marzec i wiem że wielu się ulewa na samą myśl że ktoś może zajdzie w tym miesiącu a one nie i wylewają tu swoje żale ale wątek jest o ciąży i lepiej niech się przyczepią do tych piszących o psach,rozmiarach domów,teściowych,zdradach,meblach do kuchni ,weselach bo te tematy nie są na miejscu a my starające się o ciąże miejmy w dopie te zdesperwane które próbują,próbują i próbują i nic.zazdrocha co?

Widzę, że ruszył kolejny miesiąc :) Powodzenia mamuśki! Ja co prawda jestem grudniówka, a może nawet listopadówką, bo co wizytę to mi lekarz o tydzień wiek ciąży podnosi ;) Ale wiem jak to jest czekać po owulacji na brak okresu i robić testy ciążowe w ilościach hurtowych ;) Trzymam kciuki za wasze dwie kreski :)

Rowniez to przechodzilam bylam w czerwcowych mamach lipcowych i sierpniowych...obecnie 30tc czyli termin koniec sierpnia poczatek wrzesnia :)

Gość gość
grudniówka,listopadówka,marcówka,ciężarówka haha.

Gość gość
wczoraj test pozytywny termin na ok 4 marca- za tydzien lekarz. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy na marzec :)

Gość gość
u mnie dzisiaj test pozytywny a z okresu termin na 6 marca.

Gość gość
u mnie tez na 6 marca- cos nas malo poki co

Gość gość
Marcówki to jakies kąśliwe male muszki ??.!!!!!!!........

Gość gość
U mnie na 10 marca termin! Fajny czas, akurat zacznie robić się ciepło i nasze maluszki całą wiosnę i lato będą wygrzewać się w gondolach.

Gość turystka rowerzystka
Jestem 🖐️ Przed @ - do 10 lipca czekam.