Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marcówki 2017

Polecane posty

Gość gość
Witam. Przepraszam ze pisze tutaj... Otoz mam problem z moja ostatnia miesiaczka. Pierwszy dzien byl bardzo skapy. Jedynie plamki ciemnobrazowej krwi (starczyla mi wkladka na caly dzien), drugi dzien juz byl bardziej obfity i ze skrzepami (raz malymi a raz wiekszymi), trzeci i czwarty dzien byl taki sam jak pierwszy (czyli prawie nic). Czyli wychodzi na to ze taki prawdziwy okres mialam jeden dzien. Miesiaczki zawsze mialam obfite,tzn. pierwszy i drugi dzien masakra, trzeci troche lepiej a czwarty juz "luz". Staramy sie o dziecko i kochalismy sie prawie codziennie ( dni plodne zaliczone z tym ze nie wiem kiedy mialam owulacje bo nie mialam monitoringu). Czy moze ktoras z Was tak miala?

Gość karolina899
Witam :) dołączam do Was termin mam na połowę marca A o ciąży dowiedziałam się dziś.. hmm coś ciąża z totalnego zaskoczenia :p objawów miałam 0 miesiączki regularne obfite Ale rano wstałam z brzuchem więc wracam od gina myśląc ze to znów torbiel Ale torbiel okazało się ze ma oczy rączki i nóżki :p i jest dziewczynka :D

Gość gość
ja p*****le - dowiedziec sie o ciazy jak juz sie jest w jej polowie !! przeciez ty juz ruchy dziecka pewnie czulas?? i co nagle w jedna noc brzuch ci urosl? heheheh :D

Gość gość
Termin na 20 marca.Dziewczynka - chociaż to nie ma większego znaczenia:-)oby tylko wszystko było ok.Jak tak czytam,że jedna z Was dopiero teraz się dowiedziała o ciąży to zastanawiam się jak to możliwe:-)Moje maleństwo od 17 tc daje o sobie znać a teraz kiedy jestem w 24 tc to już w ogóle cały brzuch faluje;-)