Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona ja

Czy to był gwałt czy mam jakieś omamy?!?

Polecane posty

Gość Przerażona ja

Nie wiem już co myśleć. Nie mogę skupić się na pracy. Dzisiaj w nocy stało się coś dziwnego. Nie wiem, albo miałam mocny sen, albo nie wiem co myśleć. Nie mogłam długo zasnąć - co jest u mnie normalne. W środku nocy obudziłam się, bo było mi zimno. Co już normalne nie jest, bo mi zawsze gorąco, śpię Wyrozbierana na ramiączkach i kr spodenkach. Wstalam wiec po koc aby dodatkowo nim się okryć. Stwierdziłam, że łapie mnie jakieś przeziębienie. Chciałam iść dalej spać i nie wiem, może już spałam, ale to było takie realne. Leżałam na boku po czym DOSLOWNIE opuściły mi się spodenki . Delikatnie, tak jakby były po prostu za luźne i zsunely się, wiec je poprawiłam. Poszłam spać dalej. Gdy się przebudzilam czułam jakby coś we mnie było. Normalnie. Jakbym uprawiala seks! Jezu teraz jak to pisze to wszystko do mnie wraca. Mam ciarki na ciele. Chciałam się poruszyć wybudzic się ale nie mogłam się ruszyć! Ciałem normalnie mogłam się miotac ale ręce - jakby coś je trzymało. Za brzuch tez. No bez jaj, przecież sobie nie wmawiam. Byłam przerażona . Nie wiem co później. Obudziłam się to już była 7. Ubierając się do pracy zauważyłam wielkiego siniaka na udzie skąd to do cholery jeżeli to był sen!!?? Co to miało być! Ja chyba dzisiaj nie usne ..

Gość gość
Subkuby.Poczytaj o tym.

Ale myślisz, że co? Duch Cię zgwałcił czy włamał się ktoś? Dziwne.

Gość gość
Demony seksu czyli gwałt przez sen . - ... www.sadistic.pl › demony-seksu-czyli-g.

Gość Przerażona ja
No gdyby ktoś się włamał to przecież widziałabym a przy mnie nikogo nie było... Jeżeli dzisiaj znowu przyjdzie? Nawet nie chce o tym myśleć. Tak wiem, dużo czytałam na ten temat, ale jakoś do tej pory nie chciało mi się w to wierzyć. Może trzeba się z tym gdzieś zgłosić, żeby to nie wrócilo.. ?

Gość gość
Paraliż przysenny albo sukuby rzeczywiście. Czasem to się zdarza. Sam miałem incydenty. Są to sprawy niezrozumiałe dla laików, ale mam podobne doświadczenia i mogę Ci doradzić w tej materii bo nie tylko przezwyciężyłem to, ale nauczyłem się własne sny kontrolować tzw. lucid dreams. Napisz: forgottenskeptic@interia.pl