Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatan®

Ogłaszam oficjalny początek weekendu :)

Polecane posty

Gość gość
Juuppii :D

Biorę relaksującą kąpiel. ;) czytam kafeterie. :-) czego chcieć więcej. :-P

Gość gość
Gdzie wy pracujecie ze macie wolne weekendy? Chyba tylko w budzetowce urzedasy nauczyciele itp albo prywaciarze co se weekend wolny robią a ktos inny dalej na nich zapyla albo macie prace u mamusi czy tatusia bo tak to wszyscy wokół zapiertalają dzis na zmiany i rowniez w soboty i niedziele.. Marze o pracy od pon-piatku od 7-15 ehh

Przemek jeszcze nie te lata.Ale dla ciebie mam pomysł wyrób sobie grupę inwalidzką i bez problemu znajdziesz prace.

Gość gość
Sysia zapomniałas powiedziec ze w biurze u mamusi 🖐️

gość dziś I co z tego? Gdybym nie miała uprawnień to bym nie pracowała tam a poza tym ja prowadzę tam firmy a mama jest w innej pracy więc muszę wszystko samodzielnie robić :classic_cool: Już miała inne pracownice co ją wykoleiły więc mi może ufać :classic_cool: Zazdrość Cię zżera, że mi tak to wypominasz? :classic_cool:

Hey weeked jest nie ma co się spinać jeśli ktoś się dusi w swojej pracy to może czas ją zmienić. Nic nie przychodzi w życiu łatwo. Ale przy odrobinie wysiłku można sporo osiągnąć uszy do góry pomyśleć zakasać rękawy i realizować pomału swoje cele. ;-)

Szatan® dziś Miałam taki etap w swoim życiu, że praca, praca i tylko praca w weekendy, święta. Wszystko już za mną :) Teraz wykształcenie sobie poprawić. Nigdy nie jest za późno na naukę :)