Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc55443344t

Może ktoś wie bo ja Zielona....

Polecane posty

Gość gosc55443344t

Byłam w zeszłym tygodniu u gina w srode, komórka jajowa miała wtedy 17mm (prawie 18), w sobotę popołudniu bolał mnie jajnik i podbrzusze około 3 godziny. Czy to znaczy ze doszło wtedy do pęknięcia komorki ( do owulaci) bo za cholere sie w tym nie orientuje.... A jak 2 godziny wcześniej był sex to mogę mieć szansę na dziecko?

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden

Gość gość
Up

Gość gość
Szansa jest ale troszkę wątpię za mały czas 2godz na podróż plemników.mój gin mi tlumaczyl,że jak owulacja jest np 14dnia to żeby kochać się 12,13 i 14dc z kolei inny mówił że do 14nic, a potem szaleć do woli.a trzeci ze co drugi dzień.z doświadczenia wiem że faktycznie lepiej rzadziej przed owulacja, no nie codziennie ale załóżmy 2razy w tygodniu,przed samą owulacja dużo: ),czyli tam tego np 12-14

Gość gość
1. Po co dublujesz tematy? 2. Tytułuj adekwatniej posta do jego treści 3. Zaczekaj do dnia miesiączki - teraz mozemy tylko gdybać...

Gość gosc5545yyu
Zdublowalam przez przypadek co się czepiasz? Wyskoczyło mi coś ze nie mozna dodac bo ten sam tytuł a pewnie dwa razy nacisnelam wyslij. Tak Cię to bardzo boli? Jak bym mogła to bym usunęła tamten temat. Co do tytułu to jak najbardziej jest właściwy. Co do mojego pytania to chodzi mi najbardziej o to czy jak odczuwalam wtedy ból brzucha i jajnika czy możliwe ze doszło wtedy do uwolnienia komorki jajowej bo nie wiem jak to wyglada.