Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wizualnie widzi Wam się ten wózek?

Polecane posty

Gość gość

http://www.fotosik.pl/zdjecie/659f03615f1d0210 Nie patrzcie na mały kosz na zakupy, bo mi taki wystarczy. Wiem, że powinnam patrzeć na funkcje wózka, ale ten strasznie mi się podoba. Tutaj link do jego aukcji na allegro: http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-tutek-torero-3w1-parasolka-gratisy-i5952179467.html?reco_id=913e80c1-191c-11e6-93b7-56847afe9799&;ars_rule_id=201 Jedyne z czym się waham, to cena wózka i to bez fotelika oraz to, czy gondola 76 cm nie będzie za mała.

Gość gość
moim zdaniem wygląda całkiem całkiem. Gondola rzeczywiście mała i trochę płytka. Moja córka używała gondoli do około 9 msc, więc do takiego by się nie zmieściła. Dzieci są różne, jedne wcześniej chcą przejść do spacerówki, inne później. Nie wiem jakie będzie twoje dziecko. Co zrobisz jeśli nadal będzie potrzebowało gondoli, a ta okaże się za mała?

Gość gość
ładny

Gość gość
Do 9 miesiąca wozilyscie dziecko w gondoli??? I nie darlo się?? Moja już w wieku 5 miesięcy nie chciała tam leżeć i się wydzierala.

Gość gość
Kurcze,nie dałabym 2 tys.za wózek!Moja córcia do 7 mies.jeździła w gondoli.

Gość gość
Z wyglądu bardzo ladny i oryginalny kolor dna gondoli. Mowisz, że cena jest bez fotelika - w ogloszeniu jest wózek 3 w 1, więc z fotelikiem. Gondola rzeczywiście krotka. Popatrz na wózki TAKO - są podobne z wyglądu, a mają gondolki od 80 do 90 cm. I jeszcze jedno pytanie - w jakim miesiącu rodzisz?

Gość gość
spacerówka wygląda jak wózek inwalidzki :/

Gość gość
Tu Autorka Rodzę w październiku. Wiem, że pewnie chodzi o to, że dziecko w kombinezonie potrzebuje większej gondoli. Jeżeli uważacie, że faktycznie gondola jest za mała, to takie komentarze są bardzo ważne dla mnie, chociaż wózek w dalszym ciągu mi się podoba. Faktycznie nie dopatrzyłam, że jednak jest fotelik, ale tak czy siak też uważamy, że jest dość drogi, choć jak coś mi się podoba, to potrafię sobie na to odłożyć:-P

Gość gość
Bardzo ladny głęboki.długo nimi handlujesz?dobrze się sprzedają?

Gość gość
Jak na dobry wózek 3 w 1 to myślę, że cena odpowiednia. A co uważasz o propozycjach, ktore zostały podane z dluższą gondolką>?

Gość gość
Ładny tylko kolor z pierwszego zdjęcia mi się nie podoba, a nie mogę znaleźć czy taki kolor chcesz autorko... Ale kształt wózka fajny, tylko faktycznie może być malutki.

Gość gość
spoko ale ja wolę na gondole wybrac używkę . Spacerówkę kupiłam na electro.pl już bo to jednak nowe lepsze bo posłuży na 2-3 lata ( Gondoli używaliśmy 4 miesiace raptem)

Gość gość
Podobny na jarmarku w Niemczech kupiłam za 35 euro, w doskonałym stanie.

Gość gość
Ja kupiłam wózek wielofunkcyjny od producenta www.coletto.pl i mogę go szczerze polecić. Jest solidnie i estetycznie wykonany, dobrze się go prowadzi, jest poręczny i skrętny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu

Gość gość
Zaczynają się reklamy

Gość gość
Autorko mam a sprzedaż wózek hartan vip 2w1. Super wózek z duza gondola. Za 2000. Jak jestes zainteresowana daj znać to podesle zdjęcia

Gość gość
wzór mi się podoba, ale kolor średnio

Gość gość
Wozek ogólnie ladnie wyglada ale jeździlam nim i strasznie jest sztywny i ma naprawde maleńką gondole. Jesli mogę sie pochwalic to wybrałam Anex Cross. Ma również bardzo ciekawy design a ma dużą gondole i duzo fajniejszą spacerówkę. Lepsze materiały Eco skory. Jest mieciutka i latwa do czyszczenie. Kosz jest tez z eco skory wiec bardzo łatwo go wyczyscic po spacerku.

Gość gość
kolor gówniany kształt mydelniczki brrrrrr

Gość gość
ogólnie ok wygląda. Słyszałam, że potrafi złamać się na łączeniu stelaża:( zobacz sobie jeszcze Anexa sporta, moim zdaniem ładniejszy i porządnie wykonany.