Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domofon.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jaki mam kupić domofon, gdy ze ściany wystaje mi kabel a w nim 8 przewodów. Jestem totalnie zielona w tej kwestii. Proszę o pomoc.

Gość gość
czarny ,brud sie go niechyta:-D

Gość gość
każdy.

Jakikolwiek, kolorki kabelków nie powinny być bez znaczenia. :D Przeczytasz instrukcje montażu, a wszystko będzie dobrze. :D

Gość gość
Dzięki.

Gość gość
Spokojnie, kupiłam na satsklep.pl i jakbym musiała sama dałbym radę zamontować, wszystko było dokładnie opisane, mój facet zamontował w pół godziny.

Gość gość
Jeśli chodzi o zakup oraz montaż domofonu to na pewno polecam skorzystanie z usług firmy http://www.miwiurmet.pl/ , wystarczy skontaktować się telefonicznie lub też e-mailowo i na pewno udzielą wszelkich informacji , doradzą.

Gość gość
Wszystko jest zależne od modelu domofonu. Sprzęt w który się zaopatrywałem z oferty www.elektryk.pl był bardzo łatwy w montażu i późniejszej obsłudze, nie było żadnych kłopotów z kablami.

Gość gość
Jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic to polecam ci się zgłosić do firmy www.bmsinstall.pl Zajmują się montażem domofonów, monitoringów i innych usprawnień do inteligentnych domów. Oni na pewno ci pomogą w rozwiązaniu twojego problemu.

Gość gość
Sprawdź sobie jeszcze w ofercie innych firm jakie są modele, ja na przyklad kupowałam tutaj http://genezainternational.pl/ i naprawdę się sprawdziły. Generalnie potem po sprzedaży można także sie zn znimi kontaktować i wszystko wyjaśniają. Ja mam domofon i nie żałuję, instalowaliśmy go już kilka miesięcy temu i działa bez zażutu