Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja natrafiam na takich idiotow?

Polecane posty

Gość gość

Sama nie wiem, czy mam jakiegoś pecha i tylko tacy się przy mnie kręcą czy może każdy facet jest taki? Oczywiście z góry odrzucam wszelkie podejrzane typy, które mają jakieś zatargi z prawem, kibiców, alkoholików czy inne cuda. Ale też nie szukam swietoszkow. Bardziej po środku. Niestety chodzi głównie o jedną kwestię, każdy ma jakieś wady, więc nie będę dobijać, że mają nudny charakter albo są malkonentami itd bo w końcu znajdę kogoś kto będzie mi odpowiadał pod tym względem jednak o co chodzi? O ich pogląd,jakby jednakowy,jakby byli od jednej matki-że na zony swiete, a na boku zdradzają. Jeszcze rozumiem gdyby z zon robili bóstwa ale też szanowali je,i nie zdradzali. Oni myślą, że kobieta nie ma podstawowych potrzeb i są wielce zdziwieni ze porządna dziewczyna jest aseksualna a ta bardziej otwarta jest już puszczalska. Tylko czarne i białe. Bardzo ograniczone myślenie. Chciałabym inteligentnego faceta, bo póki co spotykam samych pseudointeligentnych najwidoczniej. Nie dziwi mnie to, bo większość ludzi jest głupia. gdzie szukać? Czy wam nie przeszkadza takie podejscie? Pamiętam jak kiedyś umawialam się z chłopakiem., i gdy dałam mu do zrozumienia ze chce seksu, był tak zszokowany ze nie wiedział co ze sobą zrobić.

Gość gość
wyjdz stad bezwstydna puszczalsko zdziro

Gość gość
Oni myślą, że kobieta nie ma podstawowych potrzeb i są wielce zdziwieni ze porządna dziewczyna NIE jest aseksualna a ta bardziej otwarta jest wg nich już puszczalska. Wkradł się mały błąd, który poprawilam capslookiem :)

Gość gość
ja ma 22 lata i spalem tylko z jedna kobieta, z ktora bylem w zwiazku. Osobiscie nie uznaje seksu bez zobowiazan wiec go nie uprawiam. Dlatego tez od dziewczyny oczekuje tego samego. Oczekuje tego co daje

Gość gość
Pytałam o zdanie?nie udzielaj się,chyba wyraźnie napisałam,ze glupi ludzie są zbedni na równi z chorymi na umyśle.

Gość gość
ja nie uznaje seksu przed ślubem koniec kropka

Gość gość
gość dziś ja ma 22 lata i spalem tylko z jedna kobieta, z ktora bylem w zwiazku. Osobiscie nie uznaje seksu bez zobowiazan wiec go nie uprawiam. Dlatego tez od dziewczyny oczekuje tego samego. Oczekuje tego co daje A jakie masz podejscie do małżeństwa? Jeżeli byłbyś z dziewczyna z która masz poważne plany to jak ważna byłaby dla Ciebie bliskość? Domyślam się, że zdrady odpadają,ale moze się mylę.

Gość gość
autorko toim zdaniem jestem glupi bo nie umiem sie kochac z kobieta do ktorej nic nie czuje ?

Gość gość
chora to ty jesteś jak masz zamiar uprawiać seks przed ślubem Bóg cie pokara

Gość gość
gość dziś ja nie uznaje seksu przed ślubem koniec kropka Seksu z partnerką nie uznajesz, a z innymi w miedzyczasie?

Gość gość
uznaje tylko po ślubie trzymając cnotę do ślubu

Gość gość
gość dziś autorko toim zdaniem jestem glupi bo nie umiem sie kochac z kobieta do ktorej nic nie czuje ? Nie, odpowiedziałam autorowi tego wpisu. Widać że jakaś patologia a ja na swoim temacie nie chce jej miec. gość dziś wyjdz stad bezwstydna puszczalsko zdziro

Gość gość
gość dziś swojej partnerki nigdy nie zdradza

Gość gość
gosc 19.43 oczywiscie ze nie zdradzam. a co do seksu przed slubem no to jednak tej bliskosci sie prgnie z ukochana. I mysle ze nie ma nic zlego w seksie przed slubem o ile dwie osoby naprawde sie kochaja i robia to z potrzeby bliskosci a nie tylko ze wlozyc i sie zlac

Gość gość
uwodzić to ty nie potrafisz :-) a może jesteś sama głupia i ci mądrzy Cie omijają

Gość gość
A ja jako kobieta bardzo lubie seks. I nie czekalam z tym do malzenstwa. Teraz mam meza i tez go zdradzam, bo lubie sie gzic. Tyle moje co sobie uzyje.

Gość gość
Psioszka in *uj sa od tego zeby je uzywac. Zachowanie cnotliwe nigdy nie poplacalo. Cnotki tez sie rozwodza, nawet czesciej niz inne.

Gość gość
Bo jesteś kretynką: Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem. Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła: z ochotą, Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto! Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko I poszedł do kina z tutejszą idiotką. Na miłym macaniu spłynęła godzinka I była szczęśliwa miejscowa kretynka, Aż wreszcie szepnęła: kretynie tutejszy, Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy. Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko Miejscowy idiota z tutejszą kretynką. Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym. W ten sposób dorobią się córki lub syna - Idioty idiotki, kretynki kretyna, By znowu się mogli spotykać przed kinem Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem.