Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY !

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem i złości mnie ta cała sytuacja. Nie moge przestać o tym myśleć. Jestem z dziewczyną już od 9 miesięcy. I od zawsze lubiła mówić o byłych. Zawsze o nich mówiła, no i nawet z jedym mnie poznała ale mniejsza. Powiedziałem jej że mnie to złości no i przestała. Ale od kąd ją znam mówi ciągle o swoim przyjacielu. Nawet gdy wychodziłem na spacer z nią potrafiła z nim przez telefon rozmawiać. Wiem że kiedyś się w niej zakochał. Zna go o 2 tyg dłużej ode mnie. Ciągle o nim mówi, ciągle tylko "on to on stramto". Mówiłem jej że złości mnie to ale ona od kąd ją znam bez przerwy (nie ma dnia w którym by jego imienia nie wymieniła) o nim mówi. Wiele razy też się kłócili i zawsze mówiła że jest dla niej już nikim itd że już nigdy się do niego nie odezwie a zazwyczaj godzili się po kilku dniach. Kilka razy ją zwyzywał od najgorszych ale ona dalej do niego. Pomocy bo nie wytrzymam dłużej tego.

Gość gość
Odejdz od niej skoro woli swoich bylych niz ciebie

Gość gość
Wiesz o byłych już nie mówi. Bardziej chodzi mi o tego "przyjaciela". Kocham ją bardzo ale boje się że ma kogoś na boku. To związek na odległość (widzimy się raz na 2 tyg. Ehh ona nawet nie dzwoni pierwsza. Kiedyś zawsze dzwoniła i rozmawialiśmy po 3 H ! Teraz trwa to max 10 min…

Gość gość
Musi tej "przyjaciel" jom ***** 🖐️

Gość gość
Ehh ciężko to stwierdzić

Gość gość
Przykro mi to stwierdzić ale związki na odległość raczej nie mają przyszłości. Na żywo jesteś w stanie zrobić porządną awanturę, pokazać jej co myślisz o tym i o tym, a tutaj wasz kontakt jest opóźniony i nie możesz jej przekazać co o tym naprawdę sądzisz

Gość gość
Ehh no dzięki za odpowiedzi … ale co w takim razie mam zrobić ?

Gość gość
Odpuścić ją sobie i poszukać jakiejś dziewczyny na miejscu. Przecież ona ma Cię w d***e.

Gość gość
Ehh szkoda tylko że jak jade do niej to jest okej ... Kurwa

Gość gość
Zerwij z nią i poznaj kogoś, kto mieszka w twoim mieście. Też jestem zdania, że "miłość" potrzebuje bliskości, a ty nie dość, że jej nie masz, to jeszcze kochasz nieodpowiednią, mało kulturalną osobę. Ogarnij się chłopie bo szkoda energii na taką postać. :D

Gość gość
Ehh dzięki za odpowiedzi !