Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saori

Przyjaciel czy kolega. Kogo wybrać ? Wróżka prawdę Ci powie..

Polecane posty

Podobał mi się taki jeden facet ale mnie olał. Z tego powodu postanowiłam umówić się na randkę z przyjacielem (który starał się o mnie przez 5 lat). Przyjaciel daleko mieszka (5godz jazdy poc.) Na początku myślałam że czuje coś do przyjaciela, dobrze mi się z nim rozmawia, stara się . Powiedziałam mu że będziemy razem. Ale gdzieś to moje zauroczenie wygasło po 2 randkach. Nie robią na mnie wrażenia to że się stara, zaprasza mnie do baru.. Natomiast jak wróciłam od przyjaciela, przypadkowo, poznałam gościa, z którym tez mi się dobrze rozmawia i chciał by być ze mną .Jest on w moim typie, przystojny, pociąga mnie,natomiast nie stara się tak bardzo jak przyjaciel, tłumaczy się że nie jest romantykiem.. raz nawet nie spotkał się ze mną jak chciałam, ale miał swoje powody...ani nigdzie mnie nie zabrał, zawsze się spotykamy u kogoś, czasem sami jak mnie odprowadzał pod dom. Podobają mi sie oboje, nie wiem którego wybrać. Wiem że przyjaciel się stara, ale wizulanie nie jest w moim typie, natomiast tamten jest, i bliżej mieszka, nie musze jechać do niego 5 godz. A z przyjacielem się lepiej rozumiem. Może nie powinnam się wiązać z przyjacielem, ale teraz już za późno, w dodatku ta odległość między nami nie sprzyja.. Wcześniej nie chciałam być z przyjacielem, ale nie mogłam się z żadnym z facetów dogadać.. Czy wybrać drugiego gościa, co tak bardzo się nie stara ?? W dodatku wrózka mi mówiła że powinnam wybrać (blondyna ) czyli przyjaciela, bo brunet jest zły.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

To nie jest odp. Czy jak bym kochała przyjaciela, nie zastanawiała bym się teraz? Czy jak pojawi się drugi facet, powinnam wybrać tego drugiego, a może ten drugi będzie gorszy.