Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starsza79

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Starsza79

Mam chęć na młodego chłopaka :-P

Gość Cycata mężatka
A gdzie pytanie? Ja mam tak ze czasami spotykam kogoś kto działa na mnie bardzo pobudzająco, wszystkim. Głos, wygląd, sposób bycia, tak mnie pociąga ze miałabym chęć zeby mnie zaciągną w ustronne miejsce, podniósł spódniczkę i ostro w*****ał na stojąco od tylu. Aj! I przyznamy szczerze ze raz tak fantazjowalam o jednym siedemnastolatku, był boski, samo jego spojrzenie mnie podniecalo. Jednak wydaje mi sie ze tak realnie to żaden facet w tym wieku by mnie nie zadowolil, nawet ten który mi sie tak spodobał.

Gość Starsza79
Pewnie by mnie nie zadowolił ale z chęcią bym spróbowała. Może młodziej się poczuje przez chwile :-P. Któraś miała styczność z młodym chłopakiem? Jak emocje?

Gość gość
Ja mialem stcznosc z mlodsza Nic ciekawego za to wydymalbym starsza doswiadvzona

Gość Starsza79
A ty zmieniłeś płeć? Wyraźnie jest napisane że interesują mnie wypowiedz kobiet a nie mężczyzn

Gość Vinnie
Merytoryczne wypowiedzi mężczyzn też nie? Zaryzykuję. Doświadczenie przychodzi z wiekiem. Łatwiej znajdziesz kogo odpowiedniego w gronie dwudziestokilulatków, niż nastolatków świeżo z liceum. A biorąc pod uwagę że większość tych dojrzałych "samców alfa" to spocone typy z brzuchem od piwa i włosami na plecach, to wbrew pozorom nie tak trudno byłoby to przebić.

Gość gośćxxx47
Ja miałam ,ją 47,on 28 i..nie polecam. Owszem piękne ,młode ciało, ale kompletnie inna mentalność. On do tej pory nie może zrozumieć, że nie chce z nim być.

Gość Starsza79
Związek z młodszym odpada jedynie od czasu do czasu spotkać się

Gość gość
Jeśli lubisz być tylko kawałkiem miecha ..to się spotykaj.Chetnych będzie pewnie sporo, młodzi mężczyźni cierpią na deficyt seksu.

Gość gość
Z młodym nigdy, co z tego, że sprawny. Mężczyzna nabiera męskości po 35 roku życia wcześniej to takie chłoptasie z Bóg wie jakim mniemaniem o sobie. Mam 42 lata i na młodszego bym nie spojrzała.

Gość gość mlody mlody
A ja jestem młodym i powiem wam kobietki ze fantazjuje o takim dyskretnym układzie z dojrzala kobieta, to musi byc fantastyczne doświadczenie.

Gość gość
A ja miło wspominam swoją przygodę z młodszym, był strasznie nieśmiały i spokojny, sama nie wiem jak to się stało że zaczęłam z nim flirtować, a potem zaciągnęłam go do łóżka. 27 lat jestem mężatką i nigdy mąż nie wypieścił mnie tak jak ten młodzieniec, ale fakt, faktem że większość młodych mężczyzn chce dojrzałą kobietę tylko zaliczyć... ten był zupełnie inny i całą swoją uwagę skupiał na mnie.

Gość gość młody młody
jeśli byś chciała jeszcze raz to napisz ja 20 lat:)

Gość Starsza79
Czy tak trudno zrozumieć że chce tylko z kobietami o tym pisać?

Gość gość młody młody
nie trudno, ale mało jest takich kobiet które chcą młodego więc warto się odezwać:)

Gość Starsza79
To załóż swój temat

Gość gość
przyznam, że nie było źle. a było nawet dobrze. ale nic już nie pamietam. w sumie lubię jak mnie ostry ogier zerżnie czasami.

Gość Starsza79
Zwykły macie seks czy sponsorujecie młodszych jak się trafi okazja?