Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam Nie kocham swojej dziewczyny, a Ona jest we mnie szaleńczo zakochana. To, że nie kocham nie znaczy, że nie chcę jej dobra, ale ona oczekuje ode mnie miłości, a ja najzwyczajniej na świecie nie mam uczuć (trudne dzieciństwo zmusiło mnie do ich wygaszenia) i ni będę ich miał. Co mam zrobić, bo przyznam, że nie czuję się z tym komfortowo i strasznie mną szarpię. Czy chciałybyście być z kimś kto was nie kocha?

Gość gość
Zwariowales? Jasne, gdybym kochala odejscie bardzo by bolalo. Ale wszystko mija. Wolala bym miec szanse znalezienia kogos,kto bedzie mnie kochal.

Gość gość
Koleś zrób tak powiedz jej wszystko to co czujesz i jakie miałeś dzieciństwo albo pogadaj z najbliższymi może oni pomogą cie zmienić dadzą ci nową drogę i może będziesz ją kochał. Ja miałem podobnie byliśmy w sobie zakochani bardzo i raz tak było że mieliśmy kłótnie nie pamiętam o co i wtedy ona zrobiła błąd poszła do innego się p**********ić i potem tylko słyszałem czasem o niej że zmienia mężczyzn jak rękawiczki. Być może też tak się stało że ona była ze wsi a ja z miasta ale poczuła trochę miasta inne otoczenie i już dziura ją swędzi. Teraz jestem sam i korzystam z życia dobrze mi z tym :-D