Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę położyć się na mojej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Seks uprawiamy na różne sposoby. Oprócz tych, które by mogły nas skłaniać do wymiotów z obrzydzenia. Ale ja najbardziej lubię tradycyjnie, "leżąc" na niej. Nie dosłownie, bo "nad" nią. Wsparty na łokciach i kolanach. Jestem ciężki i chcę Jej przyjemności, a nie dyskomfortu. Gdy patrzymy sobie w oczy dostrzegając u drugiego, że także czuje, co TAM się odbywa, gdy wsuwam się powo...powo...powolutku, gdy jednocześnie delikatnie całuję Jej usteczka, powieki... To ... To trwa najwspanialsze połączenie miłości i seksu. A jednak mam ochotę leżeć wtedy na Niej całym swym ciężarem. Lecz tej ochocie nie ulegnę. Może jest tu jakiś drobny kurd**elek, który da mi chociaż poczytać JAK TO JEST, gdy swoim ciałem "rozciska się" WTEDY ciało Dziewczyny, jednocześnie "nurkując" w nie.

Gość gość
A Ona nie może sie położyć na tobie?

Gość gość
przecież ty nawet nie wiesz co się z babą w łóżku robi i do czego są stworzone dziurawce

Gość gość
Ja tez bym sie na twojej dziewczynie polozyl nawet bym ja wyyyyru iichal i napewno by byla zadowolona ale nie zaplodniona

Gość autor do trojga rozmówców
Stały w porcie trzy okręty. Jeden cały. Drugiego pół. Trzeciego wcale nie było. x Do pierwszego: Tak bywało, ale "to nie TO". Leciutka. Daleko Jej do tego, abyśmy się razem stopili i byli Jedno. Od razu wyjaśniam, że nie chodzi mi o dominowanie, lecz właśnie o takie PRAWIE "stopienie się w jedność" naszych ciał. Do drugiego: Z Babą nie mam najmniejszej ochoty. To by było skrajnie głupie skoro mam moją cudowną Dziewczynę. Dziurawiec może będę zaparzał, gdy się zestarzeję. x Poza tym widzę tu pustynię. Nie ma tu nikogo. Kogokolwiek, kto by przeżył cud seksu JEDNOCZESNEGO z miłością. Reszta jest milczeniem.