Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być utrzymanką. Postanowiłam, to już pewne, szukam sponsora !

Polecane posty

Gość gość

mam nadzieje, ze mi sie uda, podobno co dziesiąta Polka uprawia seks za jakąs forme pomocy, nawet tzw ''związki'' w ktorych facet pracuje a kobieta nie to sponsoring, wiec ?

Gość gość
A ładna jesteś? Duże masz oczekiwania od wyglądu faceta?

Gość gość
jesteś zwykłą puszczalską kurrwą

Gość gość
i sprzedajną uważaj żeby nie złapać jakiegoś trypla prostytutko :O

Gość gość
Daj ogłoszenie do prasy. Szybciej kogoś wyrwiesz na seks. Tu nikogo nie obchodzi, co "postanowiłaś", durna kobieto!

Gość gość
A czym taki sponsoring różni się od związku, gdzie facet pracuje a kobieta nie i on ją utrzymuje? NICZYM. Sponsoring == związek == małżeństwo. Przecież w takich układach ludzie normalnie ze sobą spędzają czas, nie tylko chodzi o bzykanie i kasę.

Gość gość
Czasem dlatego ze sie po prostu ludzie kochają i wspierają

Gość gość
małżeństwo to najstarsza forma legalnej prostytutcji, każdy to wie tylko dewianci w sutannach i ich wyznawcy twierdzą inaczej (a potem idą ****** dzifffki kutafony bydlaki religijne)

Gość gość
coorestwo wzorcowe brzydzilbym się później tknąć ciebie kijem przez szmate

Gość gość
10:18 - nawet jak nie będzie tego po niej widać? :D

Gość gość
Autorko tak z ciekawości jakie masz wymagania w takiej relacji i co mogłabyś zaoferować mężczyźnie? Pozdrawiam

Gość Zalotna kociczka mraauuu
Autorko tak z ciekawości jakie masz wymagania w takiej relacji i co mogłabyś zaoferować mężczyźnie? Pozdrawiam xx xx xx Elo, no generalnie to bym chciała mieć gdzie mieszkać i żeby dał mi co miesiąc parę tysiaków. I żeby karmił grysikiem z sosem klonowym i żeby mi czytał bajki na dobranoc i miział po brzuszku. Co mogę zaoferować? Wiadomo, scat, piss, BDSM i anal w jego stronę strapon-em.

Gość gość
Jak jesteś ładna, zgrabna, masz duży biust, to masz szansę na sponsoring, bo jesteś bardzo seksowna.

Gość gość
Mam duży biust, dużą pupę, okrągłe kształty, jestem zgrabna puszysta :)

Gość gość
powodzenia życzę :) będziemy czekać za jakiś czas na wpisy o niechcianej ciąży/ zarażeniu się czymś/ o tym jak przetrwać seks z obleśnym starcem/ o tym co zrobić, gdy inni mają cię za kurwę/ o tym dlaczego żaden porządny facet nie chce się tobą zainteresować/ o różnych upokorzeniach/ o tym na co można wydać 100 zł za seks z oblechem. v fajnie, będzie dużo ciekawych tematów na kafe :) fajnie, że są tacy ludzie, dzięki wam życie jest ciekawsze jak czyta się o upodleniach innych i można sobie pomyśleć "fajnie być lepszym od innych". Przybijam wirtualną piątkę i do dzieła! :)

Gość gość
obrzydliwość mnie bierze czas na rzyga :O:O

Gość gość
Powodzenia próżna dziewczyno:) ale wiedz ze predzej czy pozniej zatesknisz za pracą i normalnym życiem. I to ci mowi BYŁA próżna kobieta po 40:)

Gość gość
Eee, jak puszysta, to wątpię byś znalazła kogokolwiek chętnego.

Gość gość
Dla niektórych facetów sponsoring to jedyna możliwość żeby mieć satysfakcjonujące życie seksualne. Myślicie że np. taki kurdupel 168 który był wyśmiewany przez laski przez całe życie, dorobił się fortuny koło 30tki, będzie chciał związku wiedząc, że w normalnych okolicznościach ta niby zakochana kobieta, by ci na 'cześć' nie odpowiedziała? Lepszy sponsoring, bo tu kobieta stawia jasno kasę wyżej nad twoje upośledzenie, bez udawania czy oszukiwania, a to się ceni dużo bardziej, niż głupią kurwę, która myśli ze jak się pozwoli przelecieć jakiemuś odpadkowi, poudaje to owinie go sobie w okół palca i maksymalnie wydoi z pieniędzy i zostawi. KLAROWNY związek za kasę ma same plusy.

Gość gość
Dzis 14:21 nawet ma.to sens, gdybym.byla facetem z kasa a.doznalabym.rozczaroeab kobietami robilabym dokladnie to samo. Pozdrawiam

Gość gość
Poszukaj na http://ekstaza.pl , a daj sobie spokój z ogólnodostępnymi forami...

Gość gość
Moja koleżanka miała bardzo fajnego sponsora. Dbał o nią bardziej niż wasi faceci razem wzięci i nie chodzi tu tylko o pieniądze. Grał dla niej na gitarze, robił śniadania do łóżka, był dla niej wsparciem. Często zasypiali wtuleni oglądając filmy.

Gość gość
Za takiego tu wyzej to bym sie dala pokroic

Gość gośćjmgad
uważaj bo Polaczki zniszczą ciebie za chęć bycia sponsorowaną,ja akurat wolę normalną pracę mimo ze jestem atrakcyjna i mogłabym sie dobrze ustawić ale każdy ma prawo robić to co uważa za stosowne

Gość gość
zgadzam się, z moich obserwacji wynika że sponsoring to ostatni ratunek dla nieatrakcyjnych facetów, bo ci atrakcyjni nie potrzebują płacić dziewczynom

Gość gość
gośćjmgad dziś tu się mylisz łajzo ona nazywa się wprost UTRZYMANKĄ a w innych tematach kobiety chcą być utrzymankami ale traktowane jak żony