Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro wielki dzień dla namysłowa!

Polecane posty

Gość gość

Match day! Start namysłów vs. Stal Brzeg! Wygra ekipa z Brzegu!

Gość gość
Będzie transmisja na Eurosporcie.

Gość gość
namysłów to WIOCHA :-D

Gość gość
polsat ur******* nowy kanał sportowy na tę okoliczność podobno P. Sport V No i od jesiennej ramówki startuje nowy kanał lajfstajlowy TVN Namysłów. Wg zapowiedzi stacji będzie to kanał skierowany do publiczność z małych dziur o charakterze poradnikowym. Dominować mają programy o tematyce modowej (jak ubrać się do wywożenia gnoju, lub do prac polowych itp.), kulinarnej (co ugotować na spotkanie koła gospodyń wiejskich, a co upiec na wizytę księdza dobrodzieja), ekonomicznej (ceny skupu żywca, wydajność kwintali z hektara różnych odmian rzepaku itp.) i tym podobne. Spodziewana jest spora oglądalność w różnych dziurach rodzaju pierdzisłowa

Gość gość
Zrozum to że Namysłów to nie wiocha bo ma prawa miejskie od 1249 roku jest miastem powiatowym ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
i jest dziurą, zadoopiem i mentalną wiochą. Podobnie jak ty jesteś debilem, niedorozwojem i kretynem :classic_cool:

Gość gość
Tępaku ile razy mam ci udowadniać że NAMYSŁÓW to nie DZIURA JESTEŚ AŻ TAKA DURNA ŻE KOMPLETNIE NIC DO CIEBIE Nie dociera? Ile razy mam ci to udowadniać nie masz prawa oceniać bo nigdy tam nie byłaś nie pracowałaś nie mieszkałaś więc zdziro nie masz podstaw do oceniania ty mi tak działasz na nerwy gdybym cię spotkał to twojego kompa czy laptopa czy co ty tam masz bym ci roztrzaskał a tobie bym suko bym ci wszystkie kudły powyrywał bym ci tak ryj obił i bym ci tak rękę i nos polamał i bym ci takiego kopa dał byś sie przewróciła jeszcze bym cię podpalał papierosem bo tak mi p**do działasz na nerwy że już teraz mnie nosi i rzuciłem szklankami talerzami i krzesłem o ścianę i kopałem ścianę z nerwów

Gość gość
I jeszcze jedno suko nic o Namysłowie nie wiesz nie byłaś tam więc się nie udzielaj i namysłów to nie dziura jak jesteś taka cwana to przyjedź do mnie i powiedz mi to wprost jeśli spróbujesz to albo wylądujesz w szpitalu albo będziesz wąchać kwiatki od spodu ja cie suko znajdę

Gość gość
ojoojojoj, ale się boję, umieram ze strachu :D żałosny, mały, debilny frustraciku :classic_cool: uciekałbyś piszcząc jak mała dziewczynka jakbyś kopa w swoje mikojajka dostał i fangę w nos :D PS. namysłów to dziura i zadoopie

Gość gość
No cwaniaro dawaj powiedz mi to wprost co boisz się

Gość gość
To sie k***a zdziro zaczniesz bać nie jestem małym dzieciakiem i frustracikiem? Ja trenuje karate boks judo i do Namysłowa do klubu zapasniczego chodzę będziesz zdziro się bała i obyś sie nie zdziwiła jak jesteś taka mądra to powiedz mi to wprost

Gość gość
he, he king bruce lee karate mistrz od siedmiu boleści :D prosto z pierdzisłowa :D wyborne

Gość gość
I jeszcze jedno suko wbij sobie do twojego głupiego łba że Namysłów nie jest dziurą cwaniaro może ty mi napiszesz gdzie mieszkasz co? W jakiej"dziurze" ty szmato ty jeszcze tego pożałujesz ty mnie nie znasz nie wiesz do czego jestem zdolny

Gość gość
wszyscy wiemy do czego jesteś niedorozwoju zdolny: do wypluwania bzdetnych temacików i postów na forum dla takich jak ty debili i frustratów o maleńkich fiutkach :o do niczego innego się nie nadajesz i nic innego nie umiesz; jesteś ubezwłasnowolnionym przygłupem

Gość gość
Żebyś sie nie zdziwiła suko dojade cie i będziesz wąchać kwiatki od spodu i stul ryj i zaczniesz się bać ja karate ćwiczyłem w warszawie na bielańskim klubie karate kyokushin a boks w puncher Wrocław

Gość gość
zapomniałeś jeszcz o muay thai w gdańsku i krav madze w izraelu :D :D ale z ciebie głupek. a twój pierdzisłów to straszna wioska.

Gość gość
a! i pogroź mi jeszcze gwałtem swoim 5-cm wacuniem :D

Gość gość
Gość 14:03 jesteś taka mądra to powiedz mi to wprost to od razu w szpitalu wylądujesz przyjedź do mnie to zobaczymy czy będziesz taka cwana i zamierzam jeszcze MMA TRENOWAĆ I ZNISZCZE CIE SUKO MOGE TEŻ KOGOŚ NA CIEBIE NASŁAĆ CO WYBIERASZ?

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że namysłów to nie wioska bo namysłów to miasto namysłów jest miastem wytłumacz mi co ci się w tym mieście nie podoba i co jest w nim nie tak szmaaaaaaaaaaaato że go tak nienawidzisz suko i mój fiut ma 23 cm

Gość gość
mówię ci przygłupie wioskowy wprost: JESTEŚ DEBILEM. A NAMYSŁÓW TO DZIURA. Dotarło? Wątpię; za głupi na to jesteś dzieciaku

Gość Kujawiak09
Namysłów to dziura, a ty tępaku skoncz grozić kobiecie!

Gość gość
To nie jest dziura zrozum to zrozum zrozum i igrasz ze mną chcesz sie przekonać co ja potrafię to pisz tak dalej i będę cie tak długo męczyć aż nie zmienisz zdania o Namysłowie masz zmienić zdanie o Namysłowie i skoro tak twierdzisz to również warszawa jest dziurą

Gość gość
Kujawiak dobra przestane jej grozić ale wtedy przejdę do czynów i ona może sobie trumnę kupić

Gość Kujawiak09
Wyjazd ośla łąko!