Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja robię nie tak że odpycham mężczyzn....?

Polecane posty

Gość gość

Już sama nie wiem co robie źle. Kolejny facet, początek znajmości i jak był zainteresowany tak nagle z dnia na dzień płomien się wypala. Tym razem nie doszło jeszcze do spotkania, pierwszej randki ale były maile , smsy i rozmowy telefoniczne. Nie jestem typem desperatki wic nie tym go odstaszyłam, nie naprzykrzam się facetom. Raczej jest to odpisywanie na jego smsa ale w sposób miły z nutką flirtu. Sama od siebie też czasem coś napiszę gdy on milczy ale to są sporadyczne przypadki. Na początku znajmosci nie dzownię pierwsza. Nie rozumiem co robię zle , może ktoś mnie tu oświeci?

Gość prawictwo pospolite 152
może jesteś nieatrakcyjna fizycznie ..

Gość gość
Nie , spodobaliśmy się sobie i od początku wiemy jak wyglądamy.

Gość gość
Gdy jest dzień ciszy to ja zupełnie nie wiem jak się zachować. Czy pisać wtedy do niego czy nie?

Gość gość
Czy dalybyscie szanse facetowi ktory probowal wami manipulowac?

Gość gość
Twierdzisz że on mną manipuluje?

Gość gość
Jeśli tak jest to czemu to robi?

Gość gość
Gdyby to była pierwsza taka znajmość to nawet bym się nie przejmowała, ale to już trzeci raz powtarza się ten sam scenariusz. Nie wiem czym odpycham, co robię źle że zapowiada się świetnie a potem nagle się to zmienia.

Gość gość
Ludzie proszę powiedzcie mi co może być przyczyną bo głupieję.

Gość gość
facet to nie zabawka nie możesz się wiązać z kimś bo tak ci się podoba weź dorośnij i się zakochaj

Gość gość
może żle mu robisz laskę? poczytaj na stronach UE jak prawidłowo wg norm europejskich loda robić swemu facetowi?

Gość gość
Ale ja go nie traktuje jak zabawki, to on do niedawna był zainteresowany i chciał podtrzymywać naszą znajmość. Teraz coś mu się odwidziało a my nawet nie spotkaliśmy się jeszcze.

Gość gość
co ty gadasz, ze az 3 facet. chyba dopiero 3. wiadomo ze 2/3 z nich to pomioty bagienne sfokusowane na kobiecym bajorku, takze to nie jest takie proste znalezc kogos z tej pozostalej grupy (1/3)

Gość gość
Gosc 13:31 czemu cytujesz moj temat? :D

Gość gość
No wlasnie "nie jestes desperatka, nie naprzykszasz sie facetowi" innymi slowy olewalam go, to on olal ciebie. :)

Gość gość
Nie olewam go, odpisuję na każdą wiadomośc czy smsa i to w sposób taki że widać ze z nim flirtuję. Co mam jeszcze zrobić żeby zrozumiał że jestem zainteresowana? Mam do niego pierwsza dzownić czy pisać? Tak napisałam już parę razy do niego pierwsza, korona mi z głowy nie spadła ale najczęściej to on inicjuje kontakt.

Gość gość
14:08 bo to jest temat bardzo uniwersalny, w kazdej relacji - kazde nasze kontakty z 2 os. maja w sobie jakies przejawy manipulacji, wiec pozwolilam sobie zapozyczyc - bylam dopiero po przebudzeniu i nie chcialo mi sie pisac :D

Gość gość
Czyli on teraz specjalnie się nie odzywa żeby zobaczyć co ja zrobię? Niestey ja nie wiem co zrobić, już parę razy zaczęłam skrobać jakiegoś sms ale go usunęłam.Bo w moim odczuciu dałam mu już odczuć że jestem na niego otwarta.

Gość gość
A poza tym nie chcę się bawić w jakieś gierki, chcę faceta zdecydowanego i konkretnego. Niestety ten widać sam nie wie czego chce. Mam poczucie straconego czasu, na to pisanie maili i te telefoniczne rozmowy. Po co to było?

Gość gość
Pewnie to zwykły *****cz, wyczuł ze trzeba będzie trochę więcej się postarać i odpuscił

Gość gość
Raz piszesz,ze się sobie spodobaliscie,a raz, że nie spotkaliscie się na żywo. Zdecyduj się. Może on widział Twoj***ajeczne zdjęcie na portalu randkowym,postanowił zabawić się w detektywa i odkrył, że jednak jesteś gruba i brzydka?

Gość gość
Ja do mojego obecnego chłopaka po pierwszym spotkaniu odezwałam sie sama, bo nie miałam ochoty czekać

Gość gość
Ja też czasem wykazuje inicjatywę ale głownie on, jednak to i tak nie przynosi żadnego efektu/

Gość gość
dziś Nie spotkaliśmy się jeszcze, a zdjęcia to widzieliśmy od początku.

Gość gość
W necie tacy sa, najgorszy sort

Gość gość
To po co oni tam siedzą jak boją się nawet spotkać z dziewczyną i nie wykazują zainteresowania? A raczej, zainteresowanie było ale przez miesiąc pisania. Nawet takiemu się nie chce ruszyć tyłka żeby się zapoznać? Po co to wszytsko?

Gość gość
Szukasz faceta w necie? Dlaczego nie w realu?