Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci nadal nie doceniają wydatnych krągłych pośladków

Polecane posty

Gość gość

mimo iż podobno jest na nie moda i robią furorę w tzw. wielkim świecie. U nas jak wielbili wielkie piersi, tak nadal wielbią. Wiem, bo sama jestem posiadaczką dużej okrągłej wystającej pupy (przy dość szczupłych plecach, brzuchu), piersi mam co najwyżej średnie i jakoś za mną nie latają, choć do brzydkich kobiet nie należę. Przeciętna z twarzy, nawet bez wcięcia w talii, za to z dużymi piersiami zawsze będzie miała ode mnie dużo większe wzięcie u polskich mężczyzn. Więc skąd te teksty jak to takie spore "brazylijskie" tyłki się podobają? Niektórym owszem, ale generalnie faceci albo nie zwracają na to jakiejś większej uwagi albo wręcz wolą mniejsze pośladki, za to od lat niezmiennie królują wielkie biusty. Te zawsze się podobały u były uznawane za esencję kobiecości, a z wielkich pośladów to najlepiej się pośmiać, jakie to są pawianie. Koleżanki w pracy też jak na złość, jak mówią o niechcianym tyciu mówią "nie zjem tego i tego, bo mi du/pa urośnie" - dobrze wiedzą, że gruba du/pa nie jest w Polsce pożądana, za to wielkich piersi się raczej nikt nie czepia, choć w końcu główny składnik piersi to tkanka tłuszczowa.

Gość gość
kolejny pasztet z grubą du/pą z pretensjami, że nit jej nie chce 🖐️

Gość gość
Pokaż foto tyleczek to ocenimy

Gość gość
polki nie mają okrągłych pup tylko szerokie d**y! ot taki szczegół. i te grube uda i nogi jak u kobyły pociągowej.

Gość gość
W Polsce zaniedbane kobiety z wielkimi tyłkami jak trzydrzwiowa szafa nie są numerem jeden u mężczyzn

Gość gość
Doceniają, ale zapasione fałdy tłuszczu to nie są wydatne pośladki i kobieca figura, jak większość kobiet sądzi.

Gość gość
Bo tyłek nie ma być wielki, a uniesiony i WYSTAJĄCY - to działa na facetów.

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem: mam wydatne okrągłe i wystające pośladki, a nie szeroką i płaską du/pę. Nie mam brzucha do kolan ani pleców z kilkoma rzędami "piersi". Kocham tych kafeteryjnych hejterów. :)

Gość gość
Foto dupci albo w*********j

Gość gość
I obecnie mam faktycznie nadwagę, ale nawet jak wagę miałam w normie, to jakoś panów bardziej ciągnęło do koleżanki ze sporym brzuchem i bardziej wydatnym biustem niż do mnie. Jakoś tym znaffcom piękna nie przeszkadzał u koleżanki brak płaskiego brzucha. Oczywiście ja też miałam swoje grono wielbicieli wcale nie tak małe, ale jednak babka z cycem zawsze wygra.

Gość gość
Sam wypi/er/dalaj cebulaku piep/rzony. Na łeb nie upadlam żeby foto tyłka dawać na kafe, zatem twoje niedoczekanie, po/je/bany trollu.

Gość gość
gość dziś to spadaj pasztecie grubaśny

Gość gość
Może masz ryj jak sprzęgło od żuka. Skoro nie chcesz pokazać zdjęcia ( i to w spodniach, nie majtach albo nago), to pewnie masz jeden wielki zwał tłuszczu, a nie seksowny tyłeczek :)

Gość gość
przecież nie foto nagiej w krostach dupci... wstydzisz się bo jesteś zapasioną , śmierdzącą wiecznie zapoconą tłuścioszką