Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

precz z królicami

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Nie zdechne z głodu bo będę miała emeryturę po mężu gdy umrze.Poza tym,wam 13 lat pracy x Aha, czyli zakładasz, że umrze pierwszy. Nie bądź taka pewna, że dostaniesz, do tego czasu rząd może to zmienić, bo będzie szukał pieniędzy. Poza tym jak umrze przed 67rż. (nie liczę na obniżenie wieku emerytalnego), to nic nie dostaniesz. Tak samo, jeśli sama nie będziesz mieć osiągniętego wieku emerytalnego. Napisałam wcześniej, że na składki płacone od twojego potomstwa nie liczę, ponieważ ono nie będzie rozumiało, że trzeba pracować i jak będzie pracować dwójka z tej gromadki to wszystko. 13 lat pracy to trochę za mało na taką emeryturę, żeby przeżyć. xx Nie wiem jak można chcieć pracować? x Debil mąż? Bo pracuje? No chyba że on ne chce i robi to sporadycznie. Wielka góra pieniędzy na emeryturze go czeka. xx gość dziś Napewno nie pod most.Mąż z tych co nie uznają zdrad i rozwodów,jest ode mnie starszy o 6 lat.To dobry i religijny człowiek.Co wieczór całą rodziną klękamy do modlitwy a w ndz.nie ma mowy o opuszczeniu mszy usmiech.gif x Religijny, nie uznający zdrad? Na razie ha ha. Pamiętaj, ze jeszcze są choroby i wypadki. A wtedy jest często mała renta, o ile pracując płaci składki i dużo zarabia, w co wątpię. Wycieczki to c***ewnie 500+ sponsoruje. xxx gość wczoraj do gość dziś - a wuj mnie obchodzi,że pracuje u kogoś na swoim terenie, to po cholerę mamy rząd, pracujemy i powinniśmy dostawać godne wynagrodzenia, to pie**olony rząd zamiast 500+ dawać na dzieci to winie dawać 1,5 tys. + dodatku dla osób pracującychhhhhhh, a nie leżących się, pie**olących i rozmnażających jak króliki. Ja wykonuję swoją pracę jak najlepiej to i rząd niech ją wykonuje, a jak nie chce to kopa w d**ę i won. x Dokładnie. Peło przed wyborami mówiło, że składki zdrowotne i zus który my płacimy przejmie państwo, czyli płacilibyśmy tylko te składki, które płaci pracodawca. Ale głosowała patola na 500+ i 60latki, które już, już natychmiast chcą iść na emeryturę, bo dołożone pół roku, to tak dużo. Sprawa uchodźców, których peło by przyjęła tez była na plus dla Pis, którzy tak naprawdę nie mówili, ze nie wpuszczą, tylko rzucili krytyką.

Gość gość
do gość dziś - pamiętaj, z pod latarnią jest najciemniej, a tym bardziej te gorliwe cholerne katoliki to najgorsza zaraza jaka może być.

Gość gość
Ja mam w rodzinie taka osobniczke. 29 lat i 6 dzieci. Staz pracy zerowy, skończone 6 klas podstawówki. Ojciec dwójki dzieci w wiezieniu, kolejnej dwójki przepadł bez sladu, a kolejnej bezrobotny. Gnieżdżą sie na 40 metrach. Do pewnego czasu rodzina jej pomagała ale pozniej powiedzieli stop. Teraz dostanie 3 tysiace plus 1500 alimentów z funduszu. Co to jest przy 6 dzieci i opłatach. Chwilowek nabrali i komornicy do nich non stop pukają. Naprawde wole miec jedynaczke niz skazywać dziecko na wegetację. Moge kupic dziecku to co potrzebuje i ponad. Stac nas na wakacje, wyjscia, przyjemnosci. Bo myslimy glowa, a nie narządami plciowymi.