Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lecicie tylko na bad boyow

Polecane posty

Gość gość

Takie słowa często się tu czyta,że kobiety lecą na bad boyow a potem płacz, że np on je zostawił. Otóż nie moi mili. Ja byłam w związku ze spokojnym, niezamoznym,cichym a takiego kopa mi zasadzil po paru latach,że rok się zbierałam do kupy. Tak że flegmatycy,nieśmiało i spokojni też krzywdzą. Dzięki za uwagę.

Gość gośćagtad
dokładnie,czasem taki bardziej skrzywdzi niz jakiś *****cz czy pijak,poza tym nie znam kobiety która lubiłaby być źle traktowana a to że jest z kimś takim nie oznacza ze gustuje w draniach

Gość romanticDżentelmen
Człowiek jest takim stworzeniem,że może się maskować,dobrze ukrywać swoje negatywne emocje.Potrafi mieć skłonności agresywne a nawet nie nie pokazać do dnia ślubu.Są też psychopaci którzy potrafią wzbudzać zaufanie i sympatię,ale gdy ofiara poczuje się bezpiecznie zaatakować okrutnie i bezlitośnie :)

Gość gość
dziś Zgadza się,czasem z człowieka anioła może wyjść okrutna bestia. Natura ludzka ,sama w sobie ,jest niezbadana,stąd tyle dramatów,rozstań i cierpienia. A na zdjęciu ze ślubu tak pięknie wyglądali.

Gość romanticDżentlemen
19:03 Uśmiech serdeczny i życzliwy, łagodne oczy w dzień ślub,ale dusza człowieka wykrzywiona w pogardliwym uśmiechu,o sadystycznym spojrzeniu.Wiele kobiet zostało oszukanych :)

Gość romanticDżentelmen
Kobiety strzeżcie się,bo nie wiecie co w trawie piszczy :)

Gość gość
romanticDżentelmen,dobrze ,że się tu pojawiłeś,na ciemnym tle gwiazda mocniej świeci