Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

granatowa sukienka, cieliste buty...a zakiet?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. w sobotę będę Matką Chrzestną i postanowiłam iść w granatowej ołókowej sukience, do tego mam cieliste buty na niskiej 5 cm szpilce (jedyne jakie znalazłam, mam romiar 42). Jaki żakiet do tego? Biały mi jakos nie pasuje, a teraz peło takich w sklepach. Doradźcie coś. Mam 34 lata.

Gość gość
To zalezy - może być czarny, kremowy.

Gość gość
tak się ubierz żeby szamanowi namiot stanął

Gość gość
Mysle,ze zblizomy do koloru butow...kremowy/bez/kosc sloniowa...granatowy lub czarny jest bezpieczny ale moim zdaniem jesli nie stanowi kompletu moze zbytnio sie zlewac. Moze kremowy z granatowymi wstawkami? A na jakie dodatki stawiasz? Kolczyki,sznur perel? Jakiego koloru wybuerasz torebke?

Gość gość
Najlepiej granatowy, polecam!

Gość gość
Granatowy i zaszalej z torebka!

Gość gość
granat lub czarny i do tego torba w kolorxe butow

Gość gość
ale czy matce chrzestnej wypada być w granacie? Granatowy żakiet mam, ale myślałam, żeby to czymś rozjaśnić. Mam naszyjnik złoto granatowy, żadnych kolczyków i bransoletek nie noszę. Torebka w kolorze butów - cielista.

Gość gość
Sorry ze sie wetne w twoj temat ale mam tylko jedno pytanie. Czy na wesela chodzi sie teraz w dlugich sukienkach? W czerwcu ide na wesele i przegladajac sukienki wieczorowe te ktore mi sie podobaja sa wlasnie dlugie. Nie bylam na weselu z dziesiec lat i szczerze mowiac pojecia nie mam jakie obowiazuja teraz trendy. Podpowiedzcie cos prosze.

Gość gość
gość dziś pewnie ze wypada

Gość gość
tutaj jest moja kreacja:-)

Gość gość
Ktos tam wyżej pytał, czy się chodzi w długich: moim zdaniem jak najbardziej. Gdybym nie miała 180 cm wzrostu, chętnie bym takiej szukała :-)

Gość gość
Bardzo ładnie, elegancko i z klasą :) Jak masz granatową marynarkę to jak najbardziej pasuje :O)

Gość gość
ość dziś jak najbardziej można założyć długą sukienkę :) Tylko żeby nie była biała, na kremową, beżową też bym się nie zdecydowała ;) Możesz wrzucić link, sukienki ktora Ci sie poodoba?

Gość gość
Bardzo ładnie wyglądasz, jak masz marynarkę to możesz się na nią zdecydować - daj foto ;)

Gość gość
Mama z teściową już stwieridziły, że nie pasuje, bo matka chrzestna powinna być na jasno :-(

Gość gość
gość dziś haha! A co to zmieni? Teraz nawet panna młoda może iść w dowolnej sukni - przecież strój nie jest najwazniejszy. Nie sugeruj się tym, akurat jestem na etapie gdzie wiele moich koleżanek chrzci swoje dzieci i matki i chrzestne noszą różne ubrania - począwszy od eleganckich spodni i białych koszul, po suknie w kwiaty. Ja też uważam, że Twoja propozycja jest dobra, elegancko w niej wyglądasz. postaw na swoim i ubierz się tak, jak Tobie sie podoba. Ps. ja na chrzcie mojego chrzesniaka miałam czarną prostą sukienkę i szarą marynarkę, nikt mi nie powiedział, że to nieodpowiedni strój.

Gość gość
Wiem, wiem ze czern i biel odpada ale drobny szczegol to to ze jestem po czterdziestce. Niestety nie potrafie podac linku, przegladalam te kiecki w: sklep lejdi.