Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna6363

Jestem tesciowa

Polecane posty

Jestem tesciowa od dluzszego czasu.Moja synowa wymysla niesamowite historie przede wszystkim klamie,jest osoba wredna,ubliza mojemu synowi i nie tylko. Nie ma szacunku do osob starszych.Mieszkam daleko wiec wizyty sa ograniczone.I nie wtracam sie w ich zwiazek. Ostatnio synowa napisala do mnie list. Posluchajcie!Napisala, ze moj syn pije alkochol nie wraca na noce wystaje godzinami pod sklepem z najgoeszymi menelami.Ludzie opowiadaja onim ze strasznie sie stoczyl.Nigdy nie byl uczciwy w ich zwiazku i caly czas klamie, wielokrotnie zdradzal ja i przymykala na to oko poniewarz kocha mojego syna.Dziecko i rodzina sie dla niego sie nie liczy.Zaklada profile na stronach internetowych i szuka kobiet i par do seksu.Ma dluga liste zaliczonych kobiet.Wciaz daje mu szase zeby sie zmirnil.Zawsze byla przez niego ponizana.Zeby bylo ciekawiej napisala ,ze ma okolo 20 kochanek.Napisala tez ,ze spotyka sie w tej chwili z malolata z ktora wypisuja jej prymitywne smsy.Obraza ja w tych smsy nawet i mojego syna.Spotyka sie z malolata i ze robi mu loda.Jest zlym ojcem i ze nie potrafi zyc z jedna kobieta, pali marihuane .Mysle, ze to juz wystarczy .Z nam swojego syna bardzo dobrze i wiem ,ze to wszystko jest zmyslane.Moj syn skarzy sie ,ze awantury sa codziennie.Moj syn pracuje w firmie i czesto nie ma go w domu.Jego praca polega na czestych wyjazdach poza miasto.Kochani ratujcie bo nie potrafie jej odpisac na list.Moze mi ktos pomoze?

Gość gość
szukam swingers żonki bi

Gość gość
znowu marne prowo.......nudne to juz sie robi

Gość gość
Prowo czy też NIE!!! nie odpisuj.Syn to dorosły facet i jeśli faktycznie jest prawym człowiekiem to niech złoży papiery o rozwód i pozamiatane. Nic na siłę. Ty bądz od tego szamba z daleka:)

Gość gość
Dziekuje; za odpowiedz .Moze i masz racje nie odpisywac na jej listy ,ale ona nie odpuszcze i wciaz przysyla nowe i prowokuje i czeka na moj lis wciaz sa obrazliwe .Moj syn jest juz tym wszystkim zmeczony jeszcze mieszkaja razem ale tylko ze wzgledu na dziecko.Pozdrawiam