Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dokuczają mojemu dziecku pod blokiem

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić. Syn ma 7 lat, a ci którzy mu dokuczaj to 12-13 latkowie. Gdy graja w pilke potrafią celowo tę piłkę kopnąć w moje dziecko. Nie wiem co mam robić. Pomóżcie

Gość gość
1.Zabić dziecko 2.Zdobyć poważanie w społeczeństwie, wykształcenie, pieniądze etc 3.Urodzić szczęśliwe i chciane dziecko No widzisz 1 2 3 i gotowe.

Gość gość
Ci co dokuczają to śmiecie.

Zejść na dół i rzucić w nich ta piłka i zapytać czy im miło potem dodać że mają się trzymać od niego z daleka jeśli nie chcą by stała im się krzywda

Gość gość
No jak to co idz I op*****lnie niech znecaja sie nad rownymi sobie

Gość gość
Weż duży nóż z kuchni, idz na podwórko i wbij go w tą piłke którą rzucają w twojego dzieciaka. Daję ci słowo że więcej w niego niczym nie rzucą. Nawet nie musisz ich opieprzać, to działa bez słow.

Gość gość
Kiedy byłam jeszcze małą dziewczynką ok 10 letnią, starszy chłopak kopnął mnie raz, drugi raz....wtedy wyszedł mój starszy brat wziął tego gnojka za ubranie, podniósł do góry, że tamten machal tylko nogami :) potrząsl nim dobrze, coś pogrozil i opuścił na ziemię. Chłopak nigdy więcej mnie nie ruszył, a Brat został podworkowym idolem! :)

Gość gość
Wczoraj mój mąż się wkurzył i wyleciał do nich. Uciekali aż się za nimi kurzyło. Powiedział że jak jeszcze raz tkną małego to dostaną wp*****l. Nie wiem czy to coś pomoże. Zobaczymy.

Gość gość
Jebał ją pies jebała cała wieś teraz juź ma pięćdziesiąt parę lat teraz juź czas zaspawać pizdę czas

Gość gość
No proszę, masz męża, który wie co się robi. Sama rozumu nie miałaś wystarczająco? Gdyby powtórka była potrzebna, dopadłabym rodzica. Dobry op*****l lub dobrana groźba, realna do spełnienia i będzie patologia chodzić jak w zegarku albo się wyniesie.

Gość gość
Nie wiem którzy to ich rodzice. Mieszkają w wieżowców i nikt z ich bloku nie chce ich sprzedać. Pierwsza zareagowałam ja, wylecialam do nich i ich opieprzylam, ale to nic nie dalo bo ja drobna blondyna(olali mnie) sytuacja sie powtórzyla i na szczęscie był mąż, bo zwykle całymi dniami pracuje. Teraz nie wiem co robić jak sytuacja się powtórzy, a męża nie będzie w domu. :/

Gość gość
Up

Gość gość
w blokach mieszka przeważnie sama patologia