Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eh chciałbym kupic samochod do 12 tys

Polecane posty

Gość gość

Eh z golfem piatka to coraz mniej ofert bo lato golf4 to kwadratowy jeszcze strasznie, audi a3 eh takie srednie lepszaa4 ale z dislem i malym przebiegiem to srednio z tym.polo golf4 tez jest ladny ale sport a ten z okragłymi lampami to tak jak golf dwojka niepodoba mi sie:/ eh nie dam rady wiecej zarobic bo studiuje i to co mam teraz musze wydac na auto a co zarobie przez wakacje na opłaty. Eh strasznie zly jestem ze niemoge juz kupic auta i miec to zglowy. :( eh ani sie spotkac z kobieta tamten mi ja odbije albo ona sie bawi aja sam nic niepowie szkoda gadac całe zycie zawsze gowniane:( ja bym ja chcial ale ona mnie niekocha i ma wyrabane namnie

Gość gość
Ile mozna oszczedzac i wyzekac sie imprez zabawy:( kobiet zadnych dziewic coza czasy jak mam zaufac jakiej kolwiek kobiecie gdy niema zadnej gdy jestem nadnie:(?

Gość gość
przeciez golf to g****o

Gość gość
golf i passat to najczesciej kradzione auto w Polsce kolego uważaj , lepiej od razu kup sobie ubezpieczenie AC .

Gość gość
Eh noi temu niechce placic niewiadomo ile i sie bac o auto:/ jak by kochala toby powiedziała ze kocha lub by powiedziała gdzie jest teraz itp. Kocham ja ona lubi mnie ale tamten ja lapie zad**e czy ponodze reka jezdzi tez ona go lubi

Gość gość
Ale bez auta nigdy nie poznam kobiety i niebede mial swobody itp wazne to dlamnie bardzo

Gość gość
Mozna duzo zniesc ale osoby trzeciej nieda sie zniesc ktora ja dotyka tez powinienem ale ja taki niejestem

Gość gość
do bani to z miłością i autami;/