Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manalinali

po co byc ladnym? nie rozumiem tego

Polecane posty

Gość manalinali

Nie rozumiem czemu inni chca byc ladni, co wam to daje? Po co wam to? Sama slyszalam ze gdybym sie malowala, bardziej kobieco ubierala to bylabym sliczna, jednak ja nie czuje potrzeby zeby byc ladna, nie przyda mi sie to Czemu wy tego chcecie, co wam to daje? Czemu tak bardzo do tego dazycie? Po co byc ladnym?

Gość gość
ja się odwalam tylko na randkę bo chcę sprawić przyjemność osobie którą kocham,albo na większe wyjście na co dzień leje na wszystko

Gość manalinali
Czyli malujesz sie dla innych/kogos?

Gość gość
Jacy sie urodzilismy tacy jestesmy i nic nie pomoze operacje botoksy tapety bo na starosc i tak wyjdzie szydlo z worka. Autorko jakbys byla sama na swiecie przejmowalabys sie wygladem?

Gość gość
dla siebie się nie maluje bo mi się nie chce,nie gapie się w lustro jak wariatka by podziwiać :-) maluje się dla kochanego gdy chce mi się w to bawic lub gdy sytuacja wymaga wielkiej elegancji

Gość gość
ale jak tak dociekasz mam piękną twarz bez makijażu ,nie wiem jakby było gdybym miała inną twarz może i bym się malowała ale znając mój stosunek olewczy wobec innych ludzi to nie :-) procz wymieniony wyzej

Gość popielnik
gdy przechodzimy obok stracha na wróble na polu w dziurawym kapeluszu ze słomy i w worku po cemencie to nawet NIKT nie komentuje , nie zadaje durnego pytania , - czy strach na wróble śpi bez majtek ? - czy strach na wróble zakłada tzytzkonosz ? mijając się w miejscach publicznych również nie zadajemy sobie pytania na powitanie , czy pani śpi bez majtek ? czy pani wskoczyła dzisiaj w tzytzkonosz , czy tzytzki mają rozkosz i są soute ? - generalnie , to chyba jest przyjemniej usłyszeć nie tylko od faceta takie słowa : - ale się Pani dzisiaj 'odwaliła' i pięknie pachnie i wygląda , akurat dzisiaj będzie wizyta Japończyków w naszej firmie , pani Elu , pani Elu , pięknie się pani prezentuje i naszą firmę, czy zechce pani być Gospodynią naszej firmy i oprowadzić wycieczkę po naszej firmie , bardzo proszę , powiedział Boss

Gość gość
Nie wiem jaka jestem, ludzie mowia ze chy przecietna lub ponizej przecietnej Teraz nie jestem sama i sie nie przejmuje X I co wam daje ladny wyglad?

Gość manalinali
To moj post V gość dziś Nie wiem jaka jestem, ludzie mowia ze chyba przecietna lub ponizej przecietnej Teraz nie jestem sama i sie nie przejmuje X I co wam daje ladny wyglad?

Gość gość
Zainteresowanie i sympatie innych ludzi wyższą samoocene i lubienie siebie.

Gość gość
Jak sie jest ladnym to ma sie latwiejsze zycie

Gość gość
Jak sie jest ladnym jest wieksze prawdopodobienstwo na znalezienie partnera