Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mam depresję..

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem sama co to jest. Od 13 lat, czyli 10 roku życia zmagam sie z ta' choroba' . Nie wiem czy to taki charakter czy choroba. Wcześniej myślałam że może to przez dojrzewanie, ale już jestem po i nic się nie zmienia pomimo usilnych prób. a więc... naprzemian mam okres nienawiści do siebie i wielkiej motywacji, narcyzmu. Każdy trwa po pół roku do roku. To takie męczące. Jestem już na skraju. Aktualnie jestem w tym gorszym okresie. Nie mogę się skupić na niczym, ciężko mi zebrać myśli, czuję się jak uposledzona. Każdego dnia czuję się jak obrzydliwy brzydal, najgorsza osoba na świecie itd. Byłam u psychiatry jeszcze w gimnazjum, nie pamiętam za wiele, bardziej rozmawial z rodzicami a mi dawał testy jakieś, zapisał leki antydepresyjne. Jestem spokojna osoba a ewentualne wahania nastrojów rozladowuje przez sport,nie wyzywam się na otoczeniu. Nie pomaga mi też inwestowanie w siebie, zakupy,kosmetyczka czy podróże, tak jak dotychczas,jestem bardzo przygnebiona, albo jestem "skupiona"tzn czuję tak silny lęk ze mam pustkę w głowie albo szaleństwo myśli i wciąż lęk, niska samoocenę, nawet nie potrafię pomyśleć że należy mi się cos bo zaraz śmiać mi się chce tak jakbym nie wiem czego oczekiwała, jakby to była bezczelność ze czegoś chce czy potrzebuje a mówię o małych rzeczach. wszystko robię mechanicznie, nic mi się nie chce,mogłabym tylko spać by nie myśleć.. Czy ktoś wie co mi dolega i jak mogę sobie pomóc? Sprobuje wszystkiego, juz mi wszystko jedno... Mogą być metody naturalne itd

Gość gość
Bylas u psychiatry dawno temu i nawet tego nie pamietasz,a depresje trzeba leczyc przez dluzszy czas ,nieraz latami sie to ciagnie,moga byc nawroty,raz lepiej ,raz gorzej, w kazdym razie konieczne jest leczenie.

Gość gość
Nie mam pewności ze to depresja, wiem że wtedy trochę przemilczalam, mialam swoje powody i miałam 14 lat wiev niewiele pamietam.

Gość gość
Żebyśmy mogli ocenić czy masz depresje i móc ci pomóc, musisz wkleić tutaj linki do kilku swoich nagich fotek.

Gość gość
Mi to wyglada na zaburzenua osobowosci rozpocznij terapie zvtego co opisujesz nie jest tak jeszcze zle terapia moze dac dobre efekty

Gość gość
Jeśli czujesz, że możesz chorować na depresję koniecznie wybierz się do lekarza specjalisty. Porozmawiaj z kimś kto może ci pomóc. Ja chodzę na terapię tutaj http://harmonia-krakow.pl/ i bardzo sobie chwalę. Dobrze jest porozmawiać z kimś innym, niż rodzina i znajomi.

Gość gość
lol nie śpisz o myślisz o mnie.bardzo wlk miłość psie