Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do samotnych kobiet kto wam naprawia sprzety, wnosi meble

Polecane posty

Gość gość

pytanie do samotnych kobiet kto wam naprawia sprzety, wnosi meble

Gość gość
no właśnie pisać baby niedobre wy no !!!

Gość gość
nikt jak cos sie zepsuje, kupuje nowe mebli od 10 lat nie zmienialam jak kupie nowe meble, to dopłace za wniesienie plus złożenie-nie wiem max 200 zł pewne taka usługa,

1. Nie baby tylko kobiety. 2. Nie niedobre tylko selbständig. 3. Nie samotne tylko same! Firmy uslugowe, kumple, sasiedzi. Oplacamy was, bo nas na to stac!

Gość gość
ja mogę ci za darmo wnieżć

Gość gość
Sama naprawiam i robie remonty. Raz jak zapłaciłam za położenie płytek to wziął kase i sie zmył. Na facetach nie można polegać. Inny proponował zrobienie łazienki za sex. Bez przesady. Sama sobie w końcu zrobiłam. Za wniesienie mebli dopłacam albo jak brat jest w PL to mi pomaga. Sąsiadka obok ma chłopa i 6 dzieci a mimo to myją sie w miskach bo chłop woli z kolegami piwsko chlać i dzieci chodzą brudne. Spłuczka im nie działa,muszą w wiadrze wode nosić. Takie są chłopy. Tylko przeszkadzają

Gość gość
nie będę się ośmieszał i kasy bym nie brał jakby mnie kobieta poprosiła o pomoc wniesienia czegoś tam

Gość gość
gość dziś obejdzie sie nie jestescie nam do niczego potrzebni

do gość dziś Nie przeginaj! Faceci sa potrzebni. Moze nie zawsze, ale sa!

Gość gość
Ale nie prosimy sie was bo jesteście śmierdzącymi leniami i lepiej samemu sie pomęczyć

Gość gość
fevi dziś haha niby do czego? trzymasz wieprza w domu oprzatasz go z**********z na niego w zamian raz na 10 lat wniesie ci kanape:D osz kużwa to juz wole dac 100 zł mietkowi z meblowego za te 10 min wnoszenia i wiecej go nie ogladac:D

Gość gość
nie wiem jak w mieście ale na wsi samotna kobieta częściej potrzebuje faceta do pomocy z tego co widzę

Gość gość
Meble wnoszą panowie z meblowego, daję im na przysłowiową "flaszkę", albo jeżeli meble do złożenia, to zamawiam wniesienie i złożenie. Naprawy robią fachowcy, a też potrafię sama dużo zrobić, np. malowanie pokoju, ostatnio nawet kran wymieniłam :) Najważniejsze, że mam wszystko od razu zrobione. A jeżeli chodzi o takie naprawy w wykonaniu mężów, to wiem z doświadczenia niestety, że trzeba im o tym powtarzać z tydzień minimum, do kilku miesięcy nawet w skrajnych przypadkach, żeby wreszcie się za coś wzięli. Mój były mąż taki był i dlatego jest były. Ale z tego co mówią koleżanki, ich mężowie też się nie kwapią do wymiany uszczelek czy przykręcania zawiasów.

do gość dziś Do czego sa potrzebni? Mozesz sie onanizowac tymi zywymi wibratorami. Nikt ci tez nie kaze trzymac faceta w domu na stale. A reszte oplacisz karta Mastercard ;)

Gość gość
kobitki zawsze marudziły bo tak są skonstruowane niestety

Gość gość
gość dziś nie wiem jak w mieście ale na wsi samotna kobieta częściej potrzebuje faceta do pomocy z tego co widzę x Na wsi jeżeli ma gospodarstwo, to pewnie tak, więcej jest do zrobienia. Zresztą jak ma kasę, to pracowników opłaca i oni zapierdzielają, a ona dogląda :) A w mieście nie ma tyle pracy, ile razy się te meble wnosi-raz na kilka lat? Zresztą od tego są właśnie pracownicy z meblowego, za niewielką opłatą wniosą, ustawią itd.

Gość gość jerry
Nikt mi nie jest potrzebny oprocz rudej z duzymi cyckami od czasu do czasu :D🖐️

Gość gość
nie mówię o gospodarstwach

Gość gość
fevi dziś haha daj spokoj to wylegarnie wszelkich chorob wenerycznych wole jednak dbac o swoje zdrowie i ich unikac tylko, nie wyskakujcie z samotna staroscia:D zaden facet ze stara siedziec nie bedzie, kiedy moze rwać mlode;) w tych czasach nie bedzie wspolnego "starzenia sie"

Gość gość
2 dni temu wymieniałam cały silikon w prysznicu. 2 tyg temu wzmacniałam krzesła metalowymi wstawkami i sklejałam je porządnie żeby sie nie chwiały. Wierciłam dziury w podłodze i wkręcałam śruby żeby podłoga nie skrzypiała. Zaniedługo czeka mnie remont przedpokoju. W tamtym roku wniosłam na 3 piętro 40 kg worków cementu i gipsu (25 kg). Sama rozbierałam piec kaflowy i znosiłam z 3go pietra gruz i cegły przez 3 dni. Zamontowałam WC. Położyłam płytki i panele. Zaniedługo biore sie za gładź w pokoju i malowanie

Gość gość
gość dziś brawo

Gość gość
no nie, rodzą po kilkoro dzieci, nie są do z***bania przez chłopów a z głupimi raz na ileś sprzętami czy innymi rzeczami nie są w stanie sobie poradzić, nie przesadzaj.

do gość dziś Nie zrozumialas mnie. Prowadzisz uklad ff, to staly uklad.

Gość gość
jak chcesz mogę ci wlać troche silikonu do dziurki bo już się nazbierało go sporo

Gość gość
na co mi takie uklady sie pytam na cholere mi to? po co ryzykowac ciąza, chorobami, wrzodem na d***e zwanym facetem nie wiem czy tez na psychola nie trafie, który mi życ nie da a daj spokoj

Gość gość
gość dziś do ucha sobie wlej

Gość gość
Ale o co chodzi kobiety? Przeciez bad boy kocha mocniej :o

Gość gość
wleję sobie do pępka wy łajzy niedoru@chane

Gość gość
gość dziś to sobie badz z bad boyem broni ktos?